Sponsor af Danske Hospitalsklovne 2024


20. december 2023
Hos ProTruck går vi ind for den gode sag. Vi er derfor blevet Stor sponsor af Danske Hospitalsklovne, fordi alle børn har ret til en tryg hånd at holde i.
Sponsor af Danske Hospitalsklovne 2024

Vi er stolte af at kunne kalde os sponsor af Danske Hospitalsklovne i 2024, som hver dag besøger indlagte børn og deres familier.

Danske Hospitalsklovne er en tryg hånd at holde i, når livet på hospitalet gør ondt. Foreningens 70 klovne besøger børn over hele landet, hvilket er med til at styrke livsglæden og livsmodet hos indlagte børn, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem.

Danske Hospitalsklovne er en professionel forening med uddannede og aflønnede klovne. Uddannelsen tager 1,5 år og udbydes af foreningen selv, hvor der starter et nyt hold lærlingen hvert år.

Vi er stolte af at kunne støtte op om det fantastiske arbejde, Danske Hospitalsklovne udfører hver dag.

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, reachstackers og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er