Så bliver der rejst betonelementer på byggepladsen


22. august 2016
Totalentrepenøren KT Erhvervsbyg A/S fra Give har travlt med at koordinere byggeriet af ProTruck’s nye showroom, salgskontor og lager.
Så bliver der rejst betonelementer på byggepladsen

Totalentrepenøren KT Erhvervsbyg A/S fra Give er tilbage efter sommerferien og har travlt med at koordinere byggeriet af ProTruck’s nye showroom, salgskontor og lager.
Fundamenter og fugefri gulve er nu støbt og i øjeblikket sætter kranen de 11 meter høje betonelementer på plads. Den såkaldte elementmontage varetages af JB Elementmontage fra Skive og vil vare ialt 4 uger, hvor en stor mobilkran fra BMS Kraner stille og roligt placerer de tonstunge elementer.

Rejsningen af elementerne gør, at byggeriet af både gaffeltruck showroom og lager begynder at tage form og alle begynder nu at kunne danne sig et billede af den nye bygnings form og størrelse i virkeligheden.

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, reachstackers og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er