Rejsegilde for ProTruck’s nye showroom, lager og kontorbyggeri


27. oktober 2016
Taget er lagt, facaden monteret og vinduer og porte er isat ProTruck’s nye showroom på Jernaldervej 65 i Odder.
Rejsegilde for ProTruck’s nye showroom, lager og kontorbyggeri

I den anledning fejrede ProTruck den 27. oktober rejsegilde sammen med håndværkerne, totalentreprenør, rådgivende ingeniør og indbudte gæster fra kommune og erhvervsliv i Odder.

Direktør Michael Laursen bød velkommen og skruede tiden tilbage til 2013, hvor ProTruck sidste gang byggede nyt værksted og administration på Jernaldervej 100 i Odder. Dette byggeri var krævende og udgjorde en læreproces for bygherren. Al den læring er anvendt i det nuværende projekt, hvor forberedelse og styring har været i højsædet.

Michael Laursen fremhævede det gode samarbejde med både KT Erhvervsbyg A/S som totalentreprenør og med Ingeniørfirmaet Henry Berthelsen A/S som rådgivende ingeniør. Michael Laursen roste begge partnere for at spille en afgørende rolle i dét, som virksomheden opfatter som et rigtig vellykket projekt. Tidsplanen peger på en indflytning omkring medio februar 2017, men dog således at nogle af lagerlokalerne kan tages i brug tidligere og løbende undervejs.

Michael Laursen fortalte at ambitionen med det nye byggeri er at skabe optimale rammer for kunder, medarbejdere og virksomhedens aktiviteter, og ikke mindst at løfte niveauet for hvordan salgs- og demoaktiviteter gennemføres i branchen.