Protruck vinder CSR prisen 2024


2. januar 2024
Hos ProTruck er medarbejderne den vigtigste ressource. Vi prioriterer derfor højt at skabe de bedste rammer for vores ansatte i hverdagen og stå bag dem, når det gælder.
Protruck vinder CSR prisen 2024

Netop derfor kan ProTruck kalde sig vinder af CSR prisen 2024 fra Horsens alliancen. Prisen uddeles til virksomheder, der tager et aktivt socialt ansvar og bidrager til at skabe en arbejdsmarked med plads til alle.

ProTruck er dermed med til at gå forrest ved blandt andet at udvise et socialt ansvar overfor ansatte med behov for ekstra hjælp, sikre trivsel for alle medarbejdere og gøre en indsats overfor ungdommen i form af praktikpladser og fritidsjobs.

Socialt ansvar handler også om forebyggelse af sygefravær og hjælpe til at sygemeldte medarbejdere forbliver på arbejdsmarkedet i et miljø, der imødekommer deres behov. De giver mening for både os og samfundet.

Vi er stolte af at blive anerkendt for at tage ansvar og for det integrerede sociale hensyn i vores virksomhed.

Den 30 november repræsenterede eftermarkedschef Jesper Rossing og produktionschef ZIlas Weinholt ProTruck ved modtagelsen af CSR prisen 2024.

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, reachstackers og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er