ProTruck udfordrer AGF til trekamp


4. november 2021
Hvordan forener man gaffeltrucks med professionel fodbold og skaber engagerende indhold?
ProTruck udfordrer AGF til trekamp

Det spørgsmål stillede vi os selv, da vi sammen med AGF udarbejdede vores fælles contentplan i forbindelse med ProTruck´s guldsponsorat.

Det gensidigt gode samarbejde med AGF har givet plads til kreativitet og nytænkning. Her blev ambitionen at lave noget anderledes og underholdende indhold til de mange østjyske fodboldfans, og ikke mindst at bidrage med en ny vinkel på, hvordan sponsorsamarbejder i maskinbranchen kan se ud. ProTruck og AGF gode samarbejde er nemlig funderet i et fælles værdisæt og ambitioner for elitefodbold og talentudvikling i Østjylland.

Det er ikke umiddelbart indlysende, hvad en gaffeltruck-virksomhed fra Odder og De hvide fra Fredensvang har tilfælles, men vi skulle ikke søge længe efter fællesnævnere. Vi er begge drevet af ambitionen om altid at blive bedre, også elsker vi en god, fair konkurrence. Resultatet blev derfor en kombineret fodbold- og gaffeltruckkonkurrence.

Vi ser frem til et fortsat godt og værdifuldt samarbejde med AGF, hvor mere anderledes og kreativt indhold vil følge trop.

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, reachstackers og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er