ProTruck runder 100 ansatte


3. februar 2023
Pr. 1 februar rundede ProTruck de magiske 100 medarbejdere. Vi er stolte og beærede over, at vi nu er nået endnu en milepæl.
ProTruck runder 100 ansatte

ProTruck har siden 2011 været på en vækstrejse, der har budt på både udfordringer og sejre, hvilket har krævet stædighed og forandringsparathed. Ikke meget er det samme siden ProTruck så dagens lys for første gang, men medarbejderne, det gode kollegaskab og sammenholdet har varet ved gennem alle årene – uanset antal.

Vi startede ydmygt i mindre omgivelser med 10 dedikerede medarbejdere. Efterhånden som aktiviteterne tog til blev folkene flere og lokalerne for små. Vi er nu i alt 100 medarbejdere fordelt over hele landet, der tilsammen udgør ProTruck – og fremtiden tyder kun på endnu større tilvækst.

Dagen blev fejret med bobler, kransekage og en hyggelig stund afdelingerne imellem. Vi takker alle medarbejderne for den altid gode arbejdsindsats og den ihærdighed, I udviser hver dag. I gør alle ProTruck til et af Danmarks bedste steder at være.

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, reachstackers og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er