ProTruck øger fokus på terminaltraktorer i 2018


1. februar 2018
ProTruck vurderer, at der er stort potentiale og flere muligheder indenfor terminaltraktor markedet. Derfor har virksomheden valgt at øge fokus på aktiviteter og indsats i dette marked.
ProTruck øger fokus på terminaltraktorer i 2018

ProTruck har det danske og norske agentur på forhandling af de belgiske MOL-maskiner. MOL er belgisk maskineproducent som blev grundlagt i 1944. Mærket er kendetegnet af et godt omdømmme og højkvalitets produkter.

For at have forudsætningerne for en effektfuld entré markedet har ProTruck investeret i et større antal 2- og 4-hjulstrukne MOL trækkere, som alle er øremærket til demo- og udlejningsanvendelse. På den måde kan interesserede prøve produkterne af, og opleve hvordan en MOL-terminaltraktor kan være en fordel for dem.

Kontakt ProTruck salgsafdeling, hvis du er interesseret i at høre mere om en MOL-terminaltraktor eller at opleve, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, reachstackers og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er