ProTruck leverer andet end gaffeltruck og løftemateriel


28. september 2017
ProTruck a/s har netop leveret en fabriksny Volvo EW180E gravemaskine til NLMK Dansteel A/S – én af vores nye og store kunder på Sjælland.
ProTruck leverer andet end gaffeltruck og løftemateriel

Kunden har en flåde på over 80 kørende enheder, heraf over 50 Hyster maskiner, som alle kører på 24-7-365 full-service lejeaftale hos ProTruck A/S.

Kunden havde en ældre gravemaskine, som var blevet for lille til opgaverne på stålværket og i samarbejde med Volvo Entrepenørmaskiner i Taulov designede og specificerede ProTruck en helt ny Volvo gravemaskine til opgaven.

På billedet modtager værkstedsledelse og chaufførerne fra stålværket den nye maskine. Den nye Volvo maskine udlejes og serviceres af ProTruck med service, forebyggende vedligeholdelse og forsikring indregnet i aftalen.

Distriktschef hos ProTruck A/S, Simon Fjord samt Jimmi Hansen fra stålværket udtaler begge, at både funktionalitet og driftsøkonomi var afgørende parametre i kundens valg af produkt og samarbejdspartner.

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, reachstackers og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er