ProTruck køber og igangsætter lastbil nr. 2


31. oktober 2013
ProTruck A/S har travlt og vokser. De øgede aktiviteter, sammenholdt med selskabets bevidste fokus på kundetilfredshed og hurtig reaktionsevne, betyder at vi pr. 1. november 2013 har købt og idriftsat egen lastbil nr. 2.
ProTruck køber og igangsætter lastbil nr. 2

Valget faldt også denne gang på en MAN TGX trækker med boogie aksler samt en skræddersyet, tysk produceret 3-akslet maskintrailer med seng og overbygning på den forreste del af repos.
Både lastbil og sættevogn er ProTruck branded med markant logo og navn.

Hos ProTruck A/S sættes kunden i centrum, og denne grundholdning styrer alt det vi siger og gør. Investeringen i egne lastbiler og sættevogne markerer således en bevidst satsning på altid at kunne reagere hurtigt og fleksibelt på kundernes ønsker. Med dette vogntog nr. 2 kan ProTruck i eget regi køre alt fra en 800 kilo stabler til en 25 ton gaffeltruck uden brug af eksterne ressourcer. Det er ambitionen at dette skal give endnu større fleksibilitet og hurtighed når en kunde har behov for materiel og/eller hjælp ved nedbrud.

Ekvipagen blev afhentet af salgschauffør Per Kristensen på fabrikken i Tyskland i oktober 2013. Samtidig har ProTruck A/S ansat yderligere en chauffør, hvis opgave det bliver at betjene kunderne med det nye vogntog.