ProTruck køber ny Volvo FH13 med 3-akslet blokvogn


27. september 2015
ProTruck A/S har pr. 1. september 2015 købt og idriftsat en ny og større lastbil nr. 2 med en specialbygget 3-akslet maskintrailer.
ProTruck køber ny Volvo FH13 med 3-akslet blokvogn

Valget faldt igen på en Volvo leveret gennem Volvo Århus, denne gang en FH13-460 to-akslet samt en skræddersyet tysk produceret 3-akslet maskintrailer med ultra-lav seng og overbygning på den forreste del af repos.
Både lastbil og sættevogn er ProTruck og UnikTruck branded med markant logo og navn.

Investeringen i yderligere én større egen lastbil og sættevogn følges naturligt af ansættelse af yderligere en fastansat salgschauffør, Klaus Jakobsen, som fra og med september måned vil servicere kunder i ind- og udland. Investeringen markerer også en styrket satsning på at kunne reagere hurtigt og fleksibelt på kundernes ønsker, uanset om behovet er en lille eller meget stor gaffeltruck. Med dette vogntog kan ProTruck i eget regi køre alt fra en 800 kilo stabler til en 20 ton gaffeltruck med en egenvægt på op til 28 ton – uden brug af eksterne ressourcer.

Det er ambitionen at dette skal give endnu større fleksibilitet og hurtighed når en kunde har behov for materiel og/eller hjælp ved nedbrud. Maskintraileren er bygget med 2 aktivt drejende og én fast aksel. Alle aksler er 11 ton Sauer aksler og sættevognen indregistreres med 2 sæt nummerplader. Ét sæt til brug som normal hurtigløber og ét andet sæt til brug som decideret blokvogn. Det første sæt anvendes ved almindelig daglig kørsel, og blokvognspladerne anvendes ved kørsel med store og tunge maskiner.

Sættevognen er i øvrigt kendetegnet ved at den er bygget helt specifikt efter virksomhedens ønsker og behov.
Ekvipagen er i lighed med virksomhedens øvrige lastbiler opbygget i samarbejde med Volvo Århus og Øgaard i Nørre Snede.
Vi glæder os til på denne måde at yderligere forbedre vores service overfor vore kunder.

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, reachstackers og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er