ProTruck køber egen lastbil


3. januar 2013
ProTruck A/S har pr. 2. januar 2013 købt og idriftsat egen lastbil med specialbygget maskintrailer.
ProTruck køber egen lastbil

Valget faldt på en MAN TGX trækker med boogie aksler samt en skræddersyet tysk produceret 3-akslet maskintrailer med seng og overbygning på den forreste del af repos og lad.
Både lastbil og sættevogn er ProTruck branded med markant logo og navn.

Investeringen i egen lastbil og sættevogn markerer en styrket satsning på at kunne reagere hurtigt og fleksibelt på kundernes ønsker. Med dette vogntog kan ProTruck i eget regi køre alt fra en 800 kilo stabler til en 25 ton gaffeltruck uden brug af eksterne ressourcer. Det er ambitionen at dette skal give endnu større fleksibilitet og hurtighed når en kunde har behov for materiel og/eller hjælp ved nedbrud.
Maskintraileren er bygget med 3 styk 11 ton Sauer aksler og indregistreres med 2 sæt nummerplader. Ét sæt normale hurtigløber plader og ét andet sæt som decideret blokvogn. Det første sæt anvendes ved almindelig daglig kørsel, og blokvognspladerne anvendes ved kørsel med store og tunge maskiner.
Sættevognen er i øvrigt kendetegnet ved at den er bygget helt specifikt efter ProTruck’s ønsker og behov.
Ekvipagen blev afhentet af Bjarne Baarstrøm på fabrikken i Tyskland den 2. januar 2013 og vi glæder os til på denne måde at forbedre vores service overfor vore kunder.