ProTruck indvier ny sandblæse hal


6. november 2015
Da ProTruck A/S byggede sit nye domicil i 2013 var et af hovedmotiverne at skabe markedets bedste infrastruktur med hensyn til klargøring, reparation og lakering af nye og brugte gaffeltruck.
ProTruck indvier ny sandblæse hal

Dette betød etablering af hele 3500 m2 mekanisk værksted, smedeværksted, pladeværksted, malerkabine, vaskehal og batteri opladerum.

Som en naturlig forlængelse heraf indvier ProTruck i disse dage en nyindrettet 300 m2 sandblæsehal, hvor primært brugte maskiner kan overfladebehandles hurtigt, effektivt og i høj kvalitet. Hallen er dimensioneret til at kunne rumme både små og store maskiner op til 52 ton kapacitet.

ProTruck oplever et stigende salg af nye produkter til en voksende skare af danske kunder.
Dette betyder flere truck, som skal tages i bytte og klargøres til brugt markedet. Nogle af vores konkurrenter udliciterer denne del af arbejdet til blandt andet Polen, men vi har valgt at holde arbejdet og arbejdspladserne i Danmark ved hjælp af investering i moderne teknik. Det er vores ambition at levere høj kvalitet ”made in Denmark” til en rimelig pris, og dette sikres bl.a. ved hjælp af den ny sandblæse hal.
Sandblæse hallen er indrettet med godt arbejdsmiljø i højsædet og opfylder samtlige normer og krav på området. Kompressor, ventilation og energiforsyning er tilpasset optimalt til hallens størrelse og ønsket om godt arbejdsmiljø.