ProTruck har fået en online lillesøster


12. december 2023
Hos ProTruck er både spændte og stolte af nu endelig at kunne løfte sløret for vores nye webshop www.totalmaskiner.dk. Total Maskiner er din online maskinekspert med alt til professionel rengøring og effektiv varehåndtering.
ProTruck har fået en online lillesøster

Vores nye webshop er endelig online. Vi er stolte af nu at kunne tilbyde nye og nuværende kunder online handel af mindre maskiner nemt og bekvemt til konkurrencedygtige priser leveret til døren.

Totalmaskiner.dk er ProTrucks digitale handelsløsning til salg af low entry-produkter til ethvert behov – uanset om behovet er en manuel palleløfter til en mindre købmand eller en kraftig elektrisk stabler til det travle lager. Sortimentet spænder med alt fra kvalitetssikre gulvvaskemaskiner til elektriske palleløftere fra nogle af branchens bedste leverandører. Det er samtidig blevet lettere og hurtigere end nogensinde at bestille ekstra børster, skrabegummi og forlængergafler, så dit materiel altid kan løse enhver opgave effektivt.

Uanset behovet står Total Maskiner for samme professionalisme, ekspertise og gode kundeservice, der forbindes med ProTruck. Som altid sidder vores eksperter klar med råd og vejledning til at sikre, at du får netop den maskine, der er den rigtige for dig. Total Maskiner er førende af nogle af branchens stærkeste brands, hvilket omfatter både CAT, Heli, Fimap og Dulevo.

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, reachstackers og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er