ProTruck får hæderen Børsen Gazelle 2017


26. oktober 2017
ProTruck A/S fortsætter målrettet sin mission mod at blive en af markedets førende udbydere af gaffeltruck og beslægtet intern-transport materiel.
ProTruck får hæderen Børsen Gazelle 2017

Anstrengelserne har givet så markante resultater i aktivitet og omsætning, at virksomheden for andet år i træk modtager Børsens Gazellepris. En gazelle virksomhed vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller bruttoresultat samlet set i løbet af fire regnskabsår. Dette er det hårde basis krav for at kunne blive Gazelle virksomhed.

Gazelle virksomheder trodser dagligt udfordringer som lav vækst, demografisk modvind, flaskehalse som gør det svært at tiltrække kvalificeret arbejdskraft – og formår alligevel at skabe succes. De skaber nye arbejdspladser og fremdrift, og skaber værdi for deres ejere og for det lokalsamfund, som de er en del af.

Netop dét har ProTruck A/S igen kunnet leve op til. Kåringen er en anerkendelse fra Børsen. Udvælgelsen er foretaget af Greens analyseinstitut og kriterierne er objektive og bygger på data fra Erhvervsstyrelsen.

Vi er stolte over at modtage anerkendelsen og har oplevet stor vækst de seneste år. Mange kunder har valgt Hyster gaffeltruck fra ProTruck A/S. Det er vi meget glade for og vi vil gøre alt for at leve op til kundernes store tillid.

Besøg os gerne på www.protruck.dk og se hvad vi kan gøre for din virksomhed.

 

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, reachstackers og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er