ProTruck bygger nyt showroom og trucklager på 4600 m2


23. marts 2016
ProTruck A/S bygger nyt showroom og trucklager på 4600 m2. ProTruck A/S har igennem de seneste fire år reetableret og opbygget Hyster aktiviteterne på det danske marked.
ProTruck bygger nyt showroom og trucklager på 4600 m2

Aktiviteterne er støt stigende, medarbejder antallet er nået op på knap 60 fuldtidsansatte og virksomheden har afsluttet sit fjerde regnskabsår med et pænt positivt resultat. Hovedaktiviteterne udgøres af salg, service, reparation og udlejning af Hyster gaffeltruck og andet kørende og løftende materiel til intern transport. Forud for etableringen i 2012 købte virksomheden et næsten nybygget domicil på 2000 m2 i Odders nordlige industrikvarter. Odder er centralt beliggende midt imellem Århus og Horsens, som er to af de hurtigst voksende byer i Danmark. Efter knap 1½ års vækst voksede virksomheden ud af rammerne og derfor var vi glade for at indvie virksomhedens nuværende domicil på knap 4000 m2 i januar 2013.

Nu er tiden igen kommet til at foretage den næste langsigtede investering i større og bedre faciliteter. Derfor har ProTruck A/S netop indgået kontrakt om et stort nybyggeri i totalentreprise af 4600 m2 showroom, kontorer og lagerfaciliteter til nyt og brugt materiel. Byggeriet foretages af KT Erhvervsbyg A/S i Give og opføres i sandwich beton elementer med TTS tagkonstruktion. Bygningen bliver 30 meter bred, 125 meter lang og 11 meter høj og placeres overfor virksomhedens nuværende domicilbygning.
Bygningens forreste del bliver et stort showroom, hvor nye produkter i alle størrelser og varianter kan fremvises for kunder. Bag dette indretter vi store lyse kontorlokaler til virksomhedens salgspersonale. Bag kontorerne kommer et stort maskinlager til el-truck og warehouse maskiner i to etager. Sidst men ikke mindst etablerer vi længst tilbage i bygningen et isoleret og opvarmet lager til motor-truck og store gaffeltruck.

Investeringen understreger yderligere ProTruck’s ønske om at være et professionelt one-stop-shop for gaffeltruck og intern transportmateriel. Investeringen markerer et langsigtet commitment både til Hyster, medarbejderne og vores kunder. De nye faciliteter vil i høj grad skabe grundlaget for en langsigtet og stabil videreudvikling af virksomhedens aktiviteter.

Følg med i nyhederne på vores hjemmeside, når vi løbende opdaterer på byggeriet – vi glæder os til at vise jer, hvor flot det bliver.

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, reachstackers og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er