ProTruck A/S tildeles Erhvervsprisen 2016


26. september 2016
Hvert år afholdes Odder Galla, hvor underholdning og anerkendelse af lokalt initiativ markeres.
ProTruck A/S tildeles Erhvervsprisen 2016

ProTruck A/S tildeles Erhvervsprisen 2016
Hvert år afholdes der Odder Galla hvor underholdning og anerkendelse af lokalt initiativ markeres. Blandt andet uddeler Udvikling Odder en Erhvervspris til en virksomhed i Odder Kommune, der fortjener anerkendelse for at have gjort noget særligt.
Kriterierne for valget er blandt andet, at virksomheden skal have:

  • SKABT VÆKST I OMSÆTNING ELLER ARBEJDSPLADSER
  • IVÆRKSAT NYE INITIATIVER I VIRKSOMHEDEN
  • ER INNOVATIV OG NYSKABENDE
  • FORBEDRET SIT IMAGE/BRAND
  • VÆRET MED TIL AT SKABE PR ELLER BIDRAGET TIL VÆKST OG UDVIKLING I ODDER

Ved årets prisuddeling i Spektrum Odder blev gaffeltruck virksomheden ProTruck A/S hædret med årets Erhvervspris 2016, for i særlig grad at have skabt vækst og skabt positiv omtale og PR for Odder kommune.

Erhvervschef Karsten Geertsen roste virksomheden for at have vist initiativ og mod til at tænke stort og investere markant i en periode, hvor erhvervsklimaet var præget af dårlige konjunkturer.

I sin takketale fortalte direktør Michael Laursen lidt omkring virksomheden og dens aktiviteter til de mange fremmødte til Odder Galla 2016. Han takkede også for det gode samarbejde med kommune og erhvervsliv i byen. Afslutningsvis tilegnede Michael Laursen fortjenesten for årets pris til de knap 60 dygtige medarbejdere i ProTruck A/S, som hver dag sørger for fremdrift og resultater.

ProTruck A/S takker for tilliden fra byen – og vi glæder os over den flotte skulptur som udgør årets pris. Skulpturen vil få en markant placering i vores nye showroom, som indvies i starten af 2017.

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, reachstackers og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er