ProTruck A/S overtager Dulevo agenturet i Danmark


1. juni 2016
ProTruck A/S har tegnet kontrakt med italienske Dulevo omkring salg og eftermarkedsservice på det danske marked.
ProTruck A/S overtager Dulevo agenturet i Danmark

ProTruck A/S har tegnet kontrakt med italienske Dulevo omkring salg og eftermarkedsservice på det danske marked. Dulevo producerer sine innovative feje- og gulv-vaskemaskiner på en 20.000 kvadratmeter stor og moderne fabrik i Norditalien. Selskabet har godt 400 ansatte og afsætter sine industri-rengøringsprodukter i hele verden, dels gennem egne datter-selskaber og dels gennem forhandlere.

Dulevo er markedsledende indenfor det professionelle marked for industrielle fejemaskiner og gulvvaske-maskiner.  Produkterne henvender sig stort set til alle virksomheder og forretninger indenfor produktion, handel, logistik og detail, hvor der er krav til og ønsker om stor grad af renhed og ryddelighed.

Dulevo produkterne udgør et vigtigt supplement til ProTrucks kunder indenfor industri, handel og detail. For hvor der flyttes gods, bliver der i sagens natur også støvet og beskidt. Her kommer Dulevo feje- og gulvvaske-maskinerne ind i billedet.
Eksisterende ejere af Dulevo produkter kan bestille service og reservedele til eksisterende maskiner fra ProTruck A/S med omgående virkning.

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, reachstackers og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er