ProTruck leverer CHH Container-Movere til Blue Water Shipping


28. april 2017
Aarhus Logistics Center A/S, en helejet dattervirksomhed i Blue Water koncernen, vælger igen ProTruck A/S som leverandør af heavy-duty materiel.
ProTruck leverer CHH Container-Movere til Blue Water Shipping

ProTruck A/S har netop påbegyndt leveringen af en flåde af gaffeltruck, container-truck og supplerende heavy-duty udstyr til Blue Water Shipping, som er en betydelig leverandør af shipping og stevedore ydelser på Aarhus Havn.

Den nye aftale omfatter både reachstackere til container-håndtering, store gaffeltruck til stevedore opgaver og tunge løft, terminal-trækkere med tilhørende container-movere samt et antal 100 tons roll-trailere. Andet trin i leveringsrækkefølgen var 2 stk. CCH Container-Movere med hver 45 tons kapacitet.

Disse Container-Movere, som er designet til horisontal transport af både 20″, 30″, 40″ og 45″ containere, blev leveret og idriftsat i slutningen af april 2017. De øvrige maskiner leveres successivt i løbet af sommeren og efteråret 2017.

Alle maskiner og udstyr er naturligvis udvalgt i tæt samarbejde med ledelse og personale hos ALC / Blue Water i Aarhus. Operational manager Bent Svit fra ALC i Aarhus udtaler: “ProTruck’s stærke, lokale service set-up og fleksibilitet var stærkt medvirkende til valget af leverandør.” Vi siger tak for tilliden og opdaterer løbende fra forårets nye leveringer til Blue Water i Aarhus.

Endnu et eksempel på den fleksibilitet og kundeorienterede tænkning, som kendetegner ProTruck A/S.

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, reachstackers og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er