ProTruck A/S indvier 4500 m2 nybygget firmadomicil


9. januar 2014
ProTruck A/S har netop afsluttet sit andet driftsår som Hyster importør i Danmark. Markedsandelen er i 2013 stort set fordoblet i forhold til året før, og stigningen i omsætning udviser samme stigningstakt.
ProTruck A/S indvier 4500 m2 nybygget firmadomicil

Det betyder flere kunder og flere maskiner at servicere i et marked, som også er i klar bedring i forhold til de seneste år. Staben af medarbejdere er nu over 35 hvoraf langt de fleste er teknikere.

ProTruck A/S har valgt at investere kraftigt i et nyt domicil, som er skabt på et blankt stykke papir og er skræddersyet til drift af en gaffeltruck virksomhed. Det er ProTruck’s definerede ambition at være en betydende full-line udbyder af produkter og ydelser, og de nye faciliteter er en naturlig forlængelse heraf.

I den nye bygning kan virksomheden kontrollere alle facetter af dét at drive en truck virksomhed. Der er fokuseret meget på rationel indretning, maksimal ergonomi og sikkerhed for de ansatte samt at have alle nødvendige fagområder samlet under ét tag. Værkstedet rummer undersænkede løfteborde op til 5 ton kapacitet til arbejde med mindre maskiner, 4-søjlede lifte til arbejde med maskiner op til 16 ton kapacitet foruden 2 rummelige smøregrave til arbejde på større maskiner. Der er et fuldt udstyret smedeværksted, vaskehal samt slibe/maler afdeling.

Det betyder bl.a. at ProTruck A/S nu kan klargøre, servicere, reparere, dampvaske, slibe og nylakere maskiner fra 1 – 52 ton uden brug af eksterne ressourcer. Denne kontrol med alle dele af værdikæden sikrer hurtighed og fleksibilitet, og sikrer også en høj og ensartet kvalitet i arbejdet.
De næste uger vil fortsat være præget af indflytning, men vi planlægger at holde åbent hus for kunder, forretningsforbindelser og andre interesserede engang i foråret. Mere om dette arrangement annonceres på et senere tidspunkt.