ProTruck A/S bygger nyt truck domicil


19. maj 2013
ProTruck A/S har igennem de seneste 1½ år retableret og opbygget Hyster aktiviteterne på det danske marked.
ProTruck A/S bygger nyt truck domicil

ProTruck A/S har igennem de seneste 1½ år retableret og opbygget Hyster aktiviteterne på det danske marked. Aktiviteterne er stigende, medarbejder antallet er nået op på 25 og virksomheden har afsluttet sit første regnskabsår med et positivt resultat. Aktiviteterne udgøres af salg, service, reparation og udlejning af Hyster gaffeltruck og andet materiel til intern transport.

Forud for starten i 2012 købte virksomheden et næsten nybygget domicil på 2000 m2 i Odder, centralt beliggende midt imellem Århus og Horsens, som er to af de hurtigst voksende byer i Danmark. Efter knap 1½ års vækst er virksomheden vokset ud af de eksisterende rammer, og derfor tages første spadestik til en ny, større domicilbygning den 27. maj 2013.

I samarbejde med Gråkjær Industribyg A/S opfører ProTruck A/S i totalentreprise en knap 3.300 m2 stor domicil ejendom i 10,5 meter høje, isolerede betonelementer med bærende TTS betontagelementer. Bygningen får administration i 3 etager, reservedelslager, truckværksted, brugtværksted, smedeværksted, vaskehal og slibe/malerafdeling under ét tag.

Samtidig opføres der en godt 1000 kvadratmeter stor lagerbygning til nye gaffeltruck og brugt materiel. Investeringen markerer et langsigtet commitment både til Hyster, medarbejdere og vores kunder. De nye faciliteter vil i høj grad skabe grundlaget for en langsigtet og stabil videreudvikling af virksomhedens aktiviteter.

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, reachstackers og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er