Køb en brugt gaffeltruck – eller lej en ny


12. november 2019
Økonomien er ikke til en ny gaffeltruck, så hvad gør du – køber du en brugt, eller vælger du i stedet at lease eller leje? Vi kan ikke give dig det endegyldige svar, men vi kan fortælle om fordelene ved leasing og leje.
Køb en brugt gaffeltruck – eller lej en ny

Køb er til at forstå. Du skriver under på kontrakten, betaler det aftalte beløb og får din gaffeltruck leveret på virksomhedens adresse. En investering. Ikke nødvendigvis en fornuftig investering rent økonomisk, men i hvert fald en investering i din virksomhed.Har du ikke råd til at købe nyt materiel, kan du overveje at købe brugt. Men der er også andre muligheder: udlejning og leasing.

Billigere på den lange bane

Mange virksomheder – selv store entreprenørvirksomheder – vælger at lease deres kørende materiel, og det skyldes først og fremmest, at de ønsker at værne om likviditeten frem for at binde den i en maskinpark. Driver du forretning i en kapitalkrævende branche, er det vigtigt, at du har dine likvider fri – og det har du, når du lejer eller leaser.

Både små, mellemstore og store virksomheder kan have gavn af leasing, og så er det oven i købet en nem og fleksibel løsning, hvor du får de maskiner, du har brug for, kender dine faste månedlige udgifter og ikke skal spekulere på vedligeholdelse, reparationer, service og forsikring.

Det samme gør sig gældende med leje, der defineres af at være for en kortere periode end leasing. Når du for eksempel lejer en gaffeltruck, undgår du store startomkostninger, ligesom du ikke skal binde din kapital – og du kan nøjes med at leje den for de måneder, du rent faktisk skal bruge den. Det er klart et billigere alternativ på den lange bane.

Fleksibiliteten bliver større

Vælger du at købe en brugt gaffeltruck, hænger du på den, indtil du kan sælge den igen. Du skal selv stå for vedligeholdelse og service, ligesom du må undvære din truck i tilfælde af reparationer.

Lejer du derimod din gaffeltruck, vil du opleve en stor fleksibilitet. Ikke nok med at du kan vælge det specifikke materiel, du har brug for i en given periode, du får også stillet en ny til rådighed, hvis den oprindelige skal på værksted. Hos ProTruck har vi folk, der rykker ud, hvis du har problemer med maskinen, og det koster dig ikke noget – det er en fast del af lejeaftalen.

Holder du leasing og leje op mod hinanden, skal du vurdere, hvor længe du har brug for et givent køretøj. Er det kun for nogle dage, uger eller måneder, kan det bedst betale sig at leje, mens leasing ofte vil være den bedste løsning, hvis du skal bruge maskinerne løbende over flere år.

Få råd og vejledning

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den rigtige for dig, så tøv ikke med at kontakte ProTruck på telefon 6966 3456 eller mail: [email protected]. Vores salgsteam sidder klar til at dele ud af råd og vejledning, og du kan høre meget mere om dine muligheder og priserne, ligesom vi kan sætte fordele og ulemper overfor hinanden, så du lettere kan træffe den rette beslutning.

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, reachstackers og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er