Italiensk skønhed får plads i ProTruck’s showroom


26. april 2017
Ny innovativ Carer A-serie til krævende brugere af tunge el-truck. Løftekapaciteter fra 8000kg til 10000kg (96volt)
Italiensk skønhed får plads i ProTruck’s showroom

Carer’s nye og banebrydende A-serie af højtydende el-truck bygges med løftekapacitet fra 8 til 10 tons. Maskinen drives af en trio af moderne og højt-ydende vekselstrøms elmotorer: To styk 15 KW AC køremotorer og en AC løftemotor med hele 52 KW.
Motorerne roterer med helt op til 5400 omdrejninger i minuttet og har masser af drejningsmoment, hvilket giver suveræne præstationer og en kørehastighed på hele 20 km/h.

Det er absolut markedsledende præstationer for el-truck i denne størrelse, og Carer’s nye A-serie sætter dermed standarden for el-truck i 8-10 tons klassen. Energikilden er et 96 volt batteri, som sidder bag en elegant hængslet låge i begge sider. Batteriet kan således enkelt og hurtigt skiftes gennem chassis-siden.

Maskinen er fra starten udviklet med en førerkabine i flot design og høj kvalitet. Kabinen er flydende ophængt på gummibøsninger i alle fire hjørner, hvilket isolerer støj og vibrationer fra køre- og løftemotorer til et minimum. Kabinens ergonomi er fremragende og mast programmet er udviklet i tæt samarbejde med truckførere i hele Europa – med tanke på maksimal frisigt og sikkerhed.

Kontakt Salgsafdelingen på 69 66 34 56 og oplev ved selvsyn markedets mest kompakte, komfortable og højtydende el-truck i ProTruck’s showroom. Vi er lagerførende i både 8, 9 og 10 tons Carer eltruck og er klar til at fremvise og demonstrere de italienske eltruck for dig.