Italiensk skønhed får plads i ProTruck’s showroom


26. april 2017
Ny innovativ Carer A-serie til krævende brugere af tunge el-truck. Løftekapaciteter fra 8000kg til 10000kg (96volt)
Italiensk skønhed får plads i ProTruck’s showroom

Carer’s nye og banebrydende A-serie af højtydende el-truck bygges med løftekapacitet fra 8 til 10 tons. Maskinen drives af en trio af moderne og højt-ydende vekselstrøms elmotorer: To styk 15 KW AC køremotorer og en AC løftemotor med hele 52 KW.
Motorerne roterer med helt op til 5400 omdrejninger i minuttet og har masser af drejningsmoment, hvilket giver suveræne præstationer og en kørehastighed på hele 20 km/h.

Det er absolut markedsledende præstationer for el-truck i denne størrelse, og Carer’s nye A-serie sætter dermed standarden for el-truck i 8-10 tons klassen. Energikilden er et 96 volt batteri, som sidder bag en elegant hængslet låge i begge sider. Batteriet kan således enkelt og hurtigt skiftes gennem chassis-siden.

Maskinen er fra starten udviklet med en førerkabine i flot design og høj kvalitet. Kabinen er flydende ophængt på gummibøsninger i alle fire hjørner, hvilket isolerer støj og vibrationer fra køre- og løftemotorer til et minimum. Kabinens ergonomi er fremragende og mast programmet er udviklet i tæt samarbejde med truckførere i hele Europa – med tanke på maksimal frisigt og sikkerhed.

Kontakt Salgsafdelingen på 69 66 34 56 og oplev ved selvsyn markedets mest kompakte, komfortable og højtydende el-truck i ProTruck’s showroom. Vi er lagerførende i både 8, 9 og 10 tons Carer eltruck og er klar til at fremvise og demonstrere de italienske eltruck for dig.

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, reachstackers og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er