Heavy News


7. oktober 2022
Hvis du undrer dig over, hvorfor vi i ProTruck svinger med armene og nærmest ikke kan få dem ned, så kan du læse svaret her.
Heavy News

ProTruck har det seneste år arbejdet intensivt på nye strategiske indsatser. Vi kalder det ’ProTruck – Version 2.0’. Vi har landet aftaler med tre af markedets stærkeste brands, hvor vi allerede har afsløret, at du som kunde kan glæde dig til et stærkt og udvidet produktprogram.

Indenfor entry- og premium-segmentet vil vi fremadrettet kunne tilbyde maskiner fra HELI og Cat® Lift Trucks, der parallelt understøtter vores produktsortiment fra 1-10 tons kapacitet. Nu kan vi så endelig løfte sløret for en historisk aftale, der sikrer ProTruck eksklusiv import og forhandling af vores tredje nye brand i heavy-duty segmentet.

Eksklusiv importør og forhandler af Kalmar
Fra starten af 2023 bliver ProTruck nemlig ny, eksklusiv importør og forhandler af Kalmar-produkter og services i hele Danmark. Hidtil har Toyota Danmark haft importen af den finsk/svenske mastodont, men nu overgår aftalen altså til ProTruck. Det betyder, at vi fremadrettet bliver leveringsdygtige i nogle af markedets absolut førende og mest innovative heavy-duty maskiner.

Når man kan føje verdens suverænt største producent af heavy-duty gaffeltruck, der samtidig er det absolut førende brand indenfor elektrificering af store gaffeltruck og container-maskiner, kan man ikke andet end glæde sig til at præsentere det for kunderne. Fremadrettet kan vi derfor tilbyde vores kunder markedets stærkeste produktprogram med en range fra hele 1-150 ton kapacitet.

Kalmar har en 80 år lang historie som gaffeltruckproducent bag sig og er brancheledende i deres revolutionering og energieffektivisering af gaffeltruck, containerhåndtering og terminaltraktorer. De er kendt for deres stærke, pålidelige maskiner, hvor innovative, intelligente og miljørigtige løsninger er i højsædet. Det taler på alle måder ind i den fremtidsvision vi har i ProTruck, hvor vi ønsker at skabe rationelle, effektive og miljørigtige løsninger for vores kunder.

ProTruck bliver leveringsdygtige i sværlast gaffeltruck, containertruck og reachstackere fra Kalmar. Vi kommer til at udvide vores forretning – både når det gælder medarbejdere og fysiske rammer – herunder en betragtelig udvidelse af vores værkstedskapacitet til servicering og reparation af nye og brugte heavy-duty maskiner.

Farvel til Hyster
De nye strategier betyder samtidig, at vi i ProTruck har besluttet at tage afsked med Hyster, som vi siden vores start i 2011 har haft et betydningsfuldt og stærkt samarbejde med. Hvis du er en af de kunder, der har købt, lejet eller leaset en Hyster-maskine hos os, får de nye indsatser ingen betydning for din aftale. Vi vil fortsat servicere, reparere og diagnosticere din Hyster-truck på samme høje niveau som hidtil.

Hvis armene hænger over hovedet lidt endnu, så er det altså fordi vi er lige del stolte og glade for, at vi endelig kan breake de store nyheder.

– Og nu glæder vi os ellers bare til at byde vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere velkommen i ’ProTruck – Version 2.0’.

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, reachstackers og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er