Fra lærling til fastansættelse


9. december 2021
Efter 4 år i lære skulle Steffen fornyeligt vise sit værd til sin endelige svendeprøve som entreprenørmaskinmekaniker. Allerede om få uger starter et nyt kapitel.
Fra lærling til fastansættelse

Steffen bestod med bravur, og nu venter ham en fast stilling hos ProTruck. Steffen har gennem sin uddannelse prøvet kræfter med alverdens maskiner – store som små. Det er dog specielt de større maskiner, som vækker hans interesse for olie og benzin.

Hos ProTruck har vi gennem mange år haft fornøjelsen af Steffen, der allerede som 16-årig startede som fejedreng og senere hen som lærling. Nu skal han dog stå på egne ben, når han pr. 1. januar 2022 officielt starter som udekørende servicetekniker.

Steffen kan i den grad siges at være et fremragende eksempel på, hvad en læreplads kan føre til.

Vi er stolte af hans udvikling og glæder os til at følge ham fremover.

Lyder ProTruck også som noget for dig? Så læs mere om dine muligheder her

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, reachstackers og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er