Facade, vinduer og porte monteres


20. oktober 2016
Nu får ProTruck’s nye showroom facade, døre, vinduer og porte monteret.
Facade, vinduer og porte monteres

Totalentrepenøren KT Erhvervsbyg A/S er nu færdig med at rejse betonelementer og taget er næsten færdig etableret på ProTruck’s nye showroom byggeri.  Fokus er herefter på at sikre et tæt hus inden efterårets våde vejr pludseligt melder sig. I øjeblikket monterer leverandøren vinduer, døre, porte samt den markante glasfacade forrest i showroomet.

Parallelt hermed arbejder elektrikerne med føring af de mange installationer, ligesom VVS folkene etablerer gulvvarme og støbefolkene etablerer slidlag i kontorerne. Bygningen rejser sig nu i fuld størrelse og form og der tegner sig allerede et billede af et flot og funktionelt byggeri indeholdende showroom, kontorer og lager. Jord- og kloak entrepenøren HM Entrepenør A/S er samtidig i fuld gang med etableringen af flere tusinde kvadratmeter flisebelægning med afvandingsrender og i uge 43 skal en gårdsplads med knust asfalt etableres.

Gårdspladsen på ProTruck’s nabobygning, som rummer virksomhedens mekaniske værksted, smedeværksted, vaskehal og malerhal, ændres samtidig til knust asfalt, således at de to nabo parceller fremstår ensartet i udseendet.