Facade, vinduer og porte monteres i nyt showroom


20. oktober 2016
Nu får ProTruck’s nye showroom facade, døre, vinduer og porte monteret.
Facade, vinduer og porte monteres i nyt showroom

Totalentrepenøren KT Erhvervsbyg A/S er nu færdig med at rejse betonelementer og taget er næsten færdig etableret på ProTruck’s nye showroom byggeri.  Fokus er herefter på at sikre et tæt hus inden efterårets våde vejr pludseligt melder sig. I øjeblikket monterer leverandøren vinduer, døre, porte samt den markante glasfacade forrest i showroomet.

Parallelt hermed arbejder elektrikerne med føring af de mange installationer, ligesom VVS folkene etablerer gulvvarme og støbefolkene etablerer slidlag i kontorerne. Bygningen rejser sig nu i fuld størrelse og form og der tegner sig allerede et billede af et flot og funktionelt byggeri indeholdende showroom, kontorer og lager. Jord- og kloak entrepenøren HM Entrepenør A/S er samtidig i fuld gang med etableringen af flere tusinde kvadratmeter flisebelægning med afvandingsrender og i uge 43 skal en gårdsplads med knust asfalt etableres.

Gårdspladsen på ProTruck’s nabobygning, som rummer virksomhedens mekaniske værksted, smedeværksted, vaskehal og malerhal, ændres samtidig til knust asfalt, således at de to nabo parceller fremstår ensartet i udseendet.

Om ProTruck


ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Danmarks største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, reachstackers og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på over 400 mio. kr.

Denne markedsposition er opnået på bare ti år siden starten i 2011. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service.

I dag er vi 100+ dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Fakta


Grundlagt

2012

Antal medarbejdere

+100

Regionale værksteder

6

Udekørende serviceteknikere

+35

Årlig omsætning

Over 400 mio DKK

Areal

+14.000 m2 faciliteter

Se hvem vi er