Artikel i Erhvervsavisen Sjælland om ProTruck byggeriet i Ringsted


16. marts 2017
Jysk virksomhed skaber arbejdspladser i Ringsted. Artikel bragt i Erhvervsavisen Sjælland, Ringsted – 09. marts 2017
Artikel i Erhvervsavisen Sjælland om ProTruck byggeriet i Ringsted

Virksomheden ProTruck åbner en ny afdeling i Kærup Erhvervspark i Ringsted Kommune. Virksomheden, som importerer og forhandler gaffeltrucks, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger, blev grundlagt for godt fem år siden i Jylland, hvor hovedkvarteret fortsat er placeret.

– Vi har hele tiden fokuseret meget på at blive landsdækkende, og det her er sidste led i den femårsplan, vi lagde, dengang vi startede, siger direktør og ejer Michael Laursen.

ProTrucks primære kunder er produktions- og handelsvirksomheder, og da knap halvdelen af alt gaffeltrucksalg i Danmark foregår på Sjælland, er det vigtigt at være massivt til stede her, fortæller Michael Laursen.

ProTruck har i alt 60 ansatte, hvoraf 10 allerede arbejder på Sjælland, men nu får de et samlet tilhørssted. I de nye bygninger skal der blandt andet være kontor, trucklager og værksted

Han regner med, at ProTruck, som på nuværende tidspunkt har en årlig omsætning på omkring 150 millioner kroner, kommer til at vokse markant i de kommende år, og at de derfor også vil få brug for flere medarbejdere til afdelingen i Ringsted.
ProTruck forventer at kunne indvie de nye lokaler i slutningen af juni.

Ringsted – 09. marts 2017 kl. 09:59
Artikel af Signe Aarestrup