Din søgning

Vi har et bredt udvalg af brugte maskiner


Det er ikke alle virksomheder, der har behov for en fabriksny gaffeltruck til at løse de daglige arbejdsopgaver. Hos ProTruck har vi et bredt udvalg af gode, brugte trucks, der kan være den ideelle løsning til dig, der ønsker det rigtige materiel til en fornuftig pris.

På vores klargøringsværksted arbejdes der med detaljerede tjeklister, som sikrer høj ensartet kvalitet. Alle maskiner som klargøres til slutkunde, kommer igennem dette kvalitetstjek, Det betyder, at vi kan tilbyde dig en maskine, der matcher alle dine behov – uanset størrelse, model, fabrikat og drivmiddel.

Har du kun brug for en truck i en begrænset periode, eller ønsker du ikke at binde likviditet i en gaffeltruck, kan du overveje om det bedre kan betale sig at leje en truck på en fleksibel leje- eller leasing aftale. Hos ProTruck har vi flere finansieringsmuligheder, som du kan læse om her.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så kontakt gerne vores landsdækkende salgsafdeling. Vores dygtige og specialiserede medarbejdere står altid til rådighed til at hjælpe dig.

Bliv kontaktet vedr. brugte maskiner