Ofte stillede spørgsmål om brugte trucks


Hvorfor skal jeg købe en brugt truck?

At købe en brugt truck kan sammenlignes med at købe en brugt bil, hvilket som bekendt er forbundet med visse fordele. Her er en af de mest oplagte fordele, at en brugt truck typisk vil have en billigere pris sammenlignet med en ny maskine. Du kan derfor finde den rigtige maskine for jer indenfor et begrænset budget. Med en brugt truck vil du samtidig ofte få mere udstyr for pengene. 

Samtidig er en brugt truck især ideel til at køre få timer eller løse mindre løfteopgaver i løbet af en arbejdsdag. I vores sortiment har vi dog også nyere brugte truck, som kan være passende til hårdere kørsel.

Hvor kan jeg få serviceret min brugte truck?

Hos ProTruck udfører vi reparationer og service på alle trucks – nye som brugte. Når du køber en maskine, kan du derfor samtidig få et fordelagtigt servicetilbud.

Alle maskiner fra ProTruck leveres naturligvis nyserviceret, så I først om et år skal have besøg af en tekniker til service. 

Jeg har et spørgsmål om en brugt truck

Har du brug for råd og vejledning, eller har du et konkret spørgsmål, så sidder vores maskineksperter klar til at hjælpe. Udfyld nedenstående formular, og bliv kontaktet af en ekspert nær dig. 

Få et tilbud