Udtalelser

Værdifuldt partnerskab

ProTruck har over i årenes løb haft et gensidigt værdifuldt samarbejde med Vilomix Danmark, hvor de har fået leveret forskellige typer maskiner til brug i deres stadig voksende forretning. Vilomix har siden 1979 solgt og produceret de bedste kundetilpassede vitamin- og mineralblandinger til danske og udenlandske husdyrproducenter samt til foderstofindustrien.

Med en betydelig markedsandel og stor viden er Vilomix A/S en af de førende udbydere af premix i Danmark. Den stødt stigende aktivitet på eksportmarkedet lover samtidig godt for deres fremtidige udvikling. Slutteligt er høj kvalitet i alt fra varer, serviceydelser og faglig viden prioriteres højt, hvorfor deres kørende materiel ikke er en undtagelse.

Vilomix skaber gennem sine produkter værditilvækst for sine kunder, så de er i stand til at udvikle deres forretning i den globale konkurrence. Hos ProTruck er vi ligeledes stolte af at kunne bidrage med at skabe værdi for Vilomix A/S. Vi takker for de flotte ord og glæder os over det fortsatte samarbejde.

Vilomix A/S
Vilomix A/S

Topkarakter til ProTruck

Vi hos Dansk Vilomix har i de senere år fået leveret mange Hyster maskiner. Leveringen har levet fuldt op til vores forventninger om højkvalitetsmaskiner og et værdifuldt partnerskab.

Hos ProTruck er serviceniveauet ligeledes i top. Når en af vores maskiner er nede, ankommer hjælpen indenfor kort varsel uanset tidspunkt på døgnet. Vi bliver altid mødt af en venlig, professionel og veloplagt mand, der med et smil løser enhver opgave hurtigt og tilfredsstillende.

ProTruck holder upåklageligt hjulene i gang hos os, så vi kan koncentrere os om vores kerneaktiviteter. Samlet set kan vi kun give ProTruck topkarakterer for altid at løse de udfordringer, som vi end måtte have.

Læs hvad andre kunder siger ...

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.