Vilomix A/S

Kundeudtalelse

Et værdifuldt partnerskab

ProTruck har i flere år haft æren af et gensidigt værdifuldt samarbejde med Vilomix Danmark. Virksomheden har fået leveret forskellige typer maskiner til brug i deres stadig voksende forretning. Vilomix har siden 1979 solgt og produceret de bedste kundetilpassede vitamin- og mineralblandinger til danske og udenlandske husdyrproducenter samt til foderstofindustrien.

Med en betydelig markedsandel og stor viden er Vilomix A/S en af de førende udbydere af premix i Danmark. Den stødt stigende aktivitet på eksportmarkedet lover samtidig godt for deres fremtidige udvikling. Slutteligt bliver høj kvalitet i alt fra varer, serviceydelser og faglig viden prioriteret højt, hvorfor deres kørende materiel ikke er en undtagelse.

Vilomix skaber gennem sine produkter værditilvækst for sine kunder, så de er i stand til at udvikle deres forretning i den globale konkurrence. Hos ProTruck er vi ligeledes stolte af at kunne bidrage med at skabe værdi for Vilomix A/S. Vi takker for de flotte ord og glæder os over det fortsatte samarbejde.

Vilomix A/S

Topkarakter til ProTruck

Hos Dansk Vilomix har vi i de senere år fået leveret mange maskiner fra ProTruck. Leveringen har levet fuldt op til vores forventninger om højkvalitetsmaskiner og et værdifuldt partnerskab.

Hos ProTruck er serviceniveauet ligeledes i top. Når en af vores maskiner er nede, ankommer hjælpen indenfor kort varsel – uanset tidspunkt på døgnet. Vi bliver altid mødt af en venlig, professionel og veloplagt mand, der med et smil løser enhver opgave hurtigt og tilfredsstillende.

ProTruck holder upåklageligt hjulene i gang hos os, så vi kan koncentrere os om vores kerneaktiviteter. Samlet set kan vi kun give ProTruck topkarakterer for altid at løse de udfordringer, som vi end måtte have.

Skal vi også hjælpe dig?


René Bertelsen

René Bertelsen

Salgsdirektør
Simon Fjord

Simon Fjord

Salgschef – Vest
Henrik Holst Mortensen

Henrik Holst Mortensen

Distriktschef – Nordjylland
Kristian Lauridsen

Kristian Lauridsen

Salgskonsulent – Østjylland
Jesper Guldager

Jesper Guldager

Distriktschef – Fyn
Jørgen Stæhr

Jørgen Stæhr

Salgschef – Øst
Jimmy Kenneth Rydahl

Jimmy Kenneth Rydahl

Distriktschef – Storkøbenhavn
Carsten Lodahl

Carsten Lodahl

Industrirengøringsmaskiner