Vilomix A/S

Kundeudtalelse

Et værdifuldt partnerskab

ProTruck har i flere år haft æren af et gensidigt værdifuldt samarbejde med Vilomix Danmark. Virksomheden har fået leveret forskellige typer maskiner til brug i deres stadig voksende forretning. Vilomix har siden 1979 solgt og produceret de bedste kundetilpassede vitamin- og mineralblandinger til danske og udenlandske husdyrproducenter samt til foderstofindustrien.

Med en betydelig markedsandel og stor viden er Vilomix A/S en af de førende udbydere af premix i Danmark. Den stødt stigende aktivitet på eksportmarkedet lover samtidig godt for deres fremtidige udvikling. Slutteligt bliver høj kvalitet i alt fra varer, serviceydelser og faglig viden prioriteret højt, hvorfor deres kørende materiel ikke er en undtagelse.

Vilomix skaber gennem sine produkter værditilvækst for sine kunder, så de er i stand til at udvikle deres forretning i den globale konkurrence. Hos ProTruck er vi ligeledes stolte af at kunne bidrage med at skabe værdi for Vilomix A/S. Vi takker for de flotte ord og glæder os over det fortsatte samarbejde.

Vilomix A/S

Topkarakter til ProTruck

Hos Dansk Vilomix har vi i de senere år fået leveret mange maskiner fra ProTruck. Leveringen har levet fuldt op til vores forventninger om højkvalitetsmaskiner og et værdifuldt partnerskab.

Hos ProTruck er serviceniveauet ligeledes i top. Når en af vores maskiner er nede, ankommer hjælpen indenfor kort varsel – uanset tidspunkt på døgnet. Vi bliver altid mødt af en venlig, professionel og veloplagt mand, der med et smil løser enhver opgave hurtigt og tilfredsstillende.

ProTruck holder upåklageligt hjulene i gang hos os, så vi kan koncentrere os om vores kerneaktiviteter. Samlet set kan vi kun give ProTruck topkarakterer for altid at løse de udfordringer, som vi end måtte have.