TITAN Containers

Kundeudtalelse

Gigant til giganterne

TITAN Containers startede sine aktiviteter i Danmark i 1987. Siden har firmaet roligt og sikkert udviklet sig til markedets førende leverandør af salgs- og udlejningscontainere på dansk grund. TITAN Containers er specialister i containerudlejning til ethvert formål og tilbyder et bredt sortiment af udlejnings-, nye og brugte salgscontainere.

TITAN Containers

Virksomhedens vækst har betydet, at Titan ønskede at opgradere deres containerflåde og i samarbejde med ProTruck fandt blev løsningen Hyster XD tom containertruck, der er den første og største af sin slags i Danmark. Samtidig var der et stærkt ønske om, at trucken skulle males i Titans farver og brandes med eget logo.

Hos ProTruck kunne vi imødekomme Titans ønsker og særlige behov. Hos ProTruck har vi samlet alle de væsentligste discipliner under ét og samme tag. De mere end 3000 m2 topmoderne værkstedsfaciliteter og specialuddannede medarbejdere betyder, at til enhver opgave findes en løsning, og det muligt er at løse specialopgaver. Vi er stolte af, at giganterne i Taastrup har fået fornyede kræfter at arbejde med, som passer præcis til deres behov, virksomhed og drift.

Vi glæder os til det fremtidige samarbejde med Titan Containers.

ProTruck satte sig ind i vores behov

Vi valgte ProTruck, fordi de satte sig ind i vores behov. Der var et par ting, som var udslagsgivende i valget af truck. Det var blandet andet, at den nye truck skulle have klimaanlæg i førerhuset, fordi det kan godt blive lidt varmt om sommeren.

En anden bonus var, at vi kunne få maskinen malet i vores egne farver, så den samtidig kunne brande vores virksomhed. Det har også været en rigtig god bonus. Vi hos TITAN Containers ser frem til et godt samarbejde med ProTruck – også i fremtiden.

Generelt når jeg samarbejder med leverandører, vægter jeg højt, at de sætter sig ind i tingene og vores specifikke behov. Det er det, som det hele handler om, når man laver forretninger med leverandører – at forstå kunden. Det er også det, vi altid prøver på, når vi lejer containere ud. Det forstå ProTruck at efterleve.

TITAN Containers logo

Sevgyl Abdulovski

Group CFO