Udtalelser

Gigant til giganterne

TITAN Containers startede sine aktiviteter i Danmark i 1987. Siden har firmaet støt og roligt udviklet sig til markedets førende leverandør af salgs- og udlejningscontainere på dansk grund. TITAN Containers er specialister i containerudlejning til ethvert formål og tilbyder et bredt sortiment af udlejnings-, nye og brugte salgscontainere.

Virksomhedens vækst har betydet, at Titan ønskede at opgradere deres containerflåde og i samarbejde med ProTruck fandt blev løsningen Hyster XD tomcontainer truck, der er den første og største af sin slags i Danmark. Samtidig var der et stærkt ønske om, at trucken skulle males i Titans farver og brandes med eget logo.

Hos ProTruck kunne vi imødekomme Titans ønsker og særlige behov. Vi har samlet alle de væsententlige discipliner under ét og samme tag. Vi har mere end 3000 m2 topmoderne værkstedsfaciliteter med nyeste teknologi, malerværksted, pladeværksted og vaskehal – og vores specialuddannede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder. Det har gjort det muligt for os at løse denne specialopgave for Titan og vi er glade for, at giganterne i Taastrup har fået fornyede kræfter at arbejde med.

Vi glæder os til det fremtidige samarbejde med Titan og alle vores andre eksisterende og nye kunder

Titan Containers
Play Video

ProTruck satte sig ind i vores behov

Vi valgte ProTruck, fordi de satte sig ind i vores behov. Der var et par ting, som var udslagsgivende i valget af truck. Det var blandet andet, at den nye truck skulle have klimaanlæg i førerhuset, fordi det kan godt blive lidt varmt om sommeren.

En anden bonus var, at vi kunne få maskinen malet i vores egne farver, så den samtidig kunne brande vores virksomhed. Det har også været en rigtig god bonus. Vi hos TITAN Containers ser frem til et godt samarbejde med ProTruck også i fremtiden.

Generelt når jeg samarbejder med leverandører, vægter jeg højt, at de sætter sig ind i tingene og sætter sig ind i vores behov. Det er det, som det hele handler om, når man laver forretninger med leverandører – at forstå kunden. Det er også det, vi altid prøver på, når vi lejer containere ud. Det er at forstå kunden og deres behov.

Læs hvad andre kunder siger ...

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.