TITAN Containers A/S

Kundeudtalelse

En bæredygtig fremtid

TITAN Containers startede sin vækstrejse i 1987 og har siden udviklet sig til markedets førende leverandør af salgs- og udlejningscontainere på dansk grund. TITAN vil, at containerindustrien også skal bidrage til en grønnere fremtid og har derfor taget de første skridt i retning mod en co2 neutral drift.

TITAN Containers A/S

TITAN Containers er specialister i containerudlejning til ethvert formål og tilbyder et bredt sortiment af udlejnings-, nye og brugte salgscontainere, og de har netop udvidet deres forretning med endnu et ben – et self storage depot. Her kan virksomheder og private opbevare diverse materialer og gods i opvarmede lokaler. Forskellen ligger dog i, at dette depot drives udelukkende på eget genererede strøm fra solceller, hvilket gør depotet til et af Danmarks første til at tilbyde en klimavenlig opbevaringsløsning.

TITAN´s vækst og betydning har samtidig skabt et ønske om at omtænke deres maskinflåde til en mere grøn løsning. De har i den forbindelse sat sig for at gøre deres til at containerindustrien bliver mere CO2 neutral. I samarbejde med ProTruck udskifter TITAN derfor alle deres dieseldrevne maskiner ud med elektriske gennem de næste år. En af de første til at blive leveret var en Carer A120X, der i de velkendte TITAN farver og logo hver dag skal flytte containere på domicilet i Kolding udelukkende forsynet på strømmen fra stedet solceller.

Hos ProTruck er vi stolte af at være med på rejsen ved altid at kunne levere de rette løsninger til alle behov og ønsker til både ind- og udland.

Vi glæder os til et fortsat stærkt og givende samarbejde med TITAN Containers.

ProTruck satte sig ind i vores behov

TITAN er meget taknemmelige for den fremragende service og ekspertise, som ProTruck har leveret hele vejen igennem processen i forbindelse med indkøb af vores nye el-trucks. ProTruck’s rådgivning og engagement i forhold til valg af de rette trucks til TITAN Containers, ikke kun i Danmark med globalt, har gjort processen problemfri, givende og så til den rette pris. De nye trucks vil helt sikkert bidrage positivt til TITAN’s grønne omstilling.

Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde i fremtiden.

Skal vi også hjælpe dig?


René Bertelsen

René Bertelsen

Salgsdirektør
Simon Fjord

Simon Fjord

Salgschef – Vest
Henrik Holst Mortensen

Henrik Holst Mortensen

Distriktschef – Nordjylland
Kristian Lauridsen

Kristian Lauridsen

Salgskonsulent – Østjylland
Jesper Guldager

Jesper Guldager

Distriktschef – Fyn
Jørgen Stæhr

Jørgen Stæhr

Salgschef – Øst
Jimmy Kenneth Rydahl

Jimmy Kenneth Rydahl

Distriktschef – Storkøbenhavn
Carsten Lodahl

Carsten Lodahl

Industrirengøringsmaskiner