Udtalelser

Rigtig rådgivning og driftssikre maskiner

Speedline A/S så dagens lys for første gang tilbage i 1998, hvor John P. åbnede en lille butik midt i Skanderborg. Sortimentet var begrænset og bestod udelukkende af nye og brugte scootere samt tilhørende reservedele og tilbehør. Senere blev den første webshop lancereret under Speedline-brandet. Sidenhen har Speedline A/S haft vokseværk, og er nu blevet en landsdækkende leverandør af et stort sortiment af scootere, knallerter, reservedele og tilbehør.

Speedline har idag dag-til-dag-levering, hvilket gør dem til en af de mest konkurrencedygtige webshops i sin kategori. Lageret er en vital del af Speedline A/S, som består af både Speedline.dk og Cykelshoppen.dk. Her håndterer man alt fra små reservedele, til hele cykler, på daglig basis.

Speedline A/S har et showroom i Skanderborg, der bliver flittigt brugt af deres mange stamkunder. Ved at have alle aspekter af forretningen samlet på ét sted, kan alle varer, der findes på hjemmesiden, ligeledes købes i butikken. Det er samtidig nemt at lægge en bestilling online og senere afhente i den fysiske butik. Effektivitet og dygtige medarbejdere både i butikken og på lager sikrer, at alle bestillinger sendes afsted på rekordtid.

Hos ProTruck er vi taknemmelige for det værdifulde samarbejde og at vi kan medvirke til, at Speedline A/S løftes til nye højder.

Speedline.dk
Speedline.dk

ProTruck har været med til at øge vore konkurrencekraft

Lageret er en vital del af Speedline A/S, som udgør Speedline.dk og Cykelshoppen.dk, og vi håndterer dagligt alt fra små reservedele, til hele cykler, derfor har det været vigtigt med en samarbejdspartner, der har kunne afdække vores behov samt rådgive os om, hvilke maskiner der ville give det optimale udbytte på vores lager, og det har ProTruck klaret til UG.

Skulle en af vores maskiner bryde ned, så giver det tryghed at vide, at ProTruck er hurtigt fremme for at løse problemet, så vi minimerer vores nedetid. Alt i alt har ProTruck været med til at øge vores konkurrencekraft, hvilket er vigtigt i vores branche.

Læs hvad andre kunder siger ...

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.