Speedline.dk

Kundeudtalelse

Rigtig rådgivning og driftssikre maskiner

Speedline A/S så dagens lys for første gang tilbage i 1998, hvor John P. åbnede en lille butik midt i Skanderborg. Sortimentet var begrænset og bestod udelukkende af nye og brugte scootere samt tilhørende reservedele og tilbehør. Senere blev den første webshop lancereret under Speedline-brandet. Speedline A/S har sidenhen haft vokseværk og er nu en landsdækkende leverandør af et stort sortiment af scootere, knallerter, reservedele og tilbehør.

Speedline.dk

Speedline har dag-til-dag-levering, hvilket gør dem til en af de mest konkurrencedygtige webshops i sin branche. Lageret er dermed en vital del af Speedline A/S, som består af både Speedline.dk og Cykelshoppen.dk. Her håndteres ordre på alt fra små reservedele til hele cykler på daglig basis.

Showroomet i Skanderborg bliver samtidig brugt flittigt af deres mange stamkunder. Ved at have alle aspekter af forretningen samlet på ét sted kan alle varer, der findes på hjemmesiden, ligeledes købes i fysisk butikken. Effektivitet og dygtige medarbejdere i både butik og på lager sikrer, at alle bestillinger sendes afsted på rekordtid – det er kundeservice.

Hos ProTruck er vi taknemmelige for det værdifulde samarbejde og stolte over at kunne hjælpe Speedline A/S løftes til nye højder.

Speedline.dk

ProTruck har været med til at øge vores konkurrenceevne

Lageret er en vital del af Speedline A/S, som udgør Speedline.dk og Cykelshoppen.dk. Vi håndterer dagligt alt fra små reservedele til hele cykler. De har derfor været vigtigt med en samarbejdspartner, der har kunne afdække vores behov samt rådgive os om, hvilke maskiner der ville give det optimale udbytte på vores lager. Det har ProTruck klaret til UG.

Skulle en af vores maskiner bryde ned, så ved vi, at ProTruck er hurtigt fremme for at løse problemet. Det giver tryghed og minimerer vores nedetid. Alt i alt har ProTruck været med til at øge vores konkurrencekraft, hvilket er vigtigt i vores branche.

Skal vi også hjælpe dig?