Spæncom

Kundeudtalelse

De danske betonpionerer

I 70 år har Spæncom A/S sat standarden for dansk betonbyggeri. Disse betonpionerer udvikler, leverer og monterer betonelementer inden for alle former for byggeri. Med ekspertise og innovative tilgange står Spæncom bag talrige betonelementbyggerier rundt i det danske land – fra traditionsrige byggerier til nytænkende koncepter.

Spæncom

Spæncom er en del af Consolis Gruppen, der har fabrikker i mere end 20 lande. Udover at levere færdige betonelementer, omsætter Spæncom ideer til konkrete betonkonstruktioner gennem kundefokuserede projekter.

Hos ProTruck er vi stolte af fortsat at kunne bidrage til den funktionalitet og positive aftryk, som Spæncom sætter i danskernes hverdag. Vi takker for de flotte ord, og glæder os over et godt fremtidigt samarbejde.

ProTruck er løsningsorienteret

Protruck har gennem flere år leveret mange nye maskiner til Spæncom´s fabrikker. Seneste levering var to fabriksnye, udekørende Straddle Carriers til vores fabrik i Vemmelev.

Kendetegnet for vores samarbejde har været, at vi altid forinden indkøb af nye maskiner, har brugt tid på at afdække Spæncom´s konkrete behov. Med Protruck´s stærke kompetence og viden har vi sammen fundet frem til den bedste løsning – hver gang.

Hos ProTruck er serviceniveauet højt. Med en god, tæt dialog har ProTruck altid en meget løsningsorientering tilgang til alle opgaver.

Skal vi også hjælpe dig?