ProTruck leverer CHH Container-Movere til Blue Water Shipping


28. april 2017
Aarhus Logistics Center A/S, en helejet dattervirksomhed i Blue Water koncernen, vælger igen ProTruck A/S som leverandør af heavy-duty materiel.
ProTruck leverer CHH Container-Movere til Blue Water Shipping

ProTruck A/S har netop påbegyndt leveringen af en flåde af gaffeltruck, container-truck og supplerende heavy-duty udstyr til Blue Water Shipping, som er en betydelig leverandør af shipping og stevedore ydelser på Aarhus Havn.

Den nye aftale omfatter både reachstackere til container-håndtering, store gaffeltruck til stevedore opgaver og tunge løft, terminal-trækkere med tilhørende container-movere samt et antal 100 tons roll-trailere. Andet trin i leveringsrækkefølgen var 2 stk. CCH Container-Movere med hver 45 tons kapacitet.

Disse Container-Movere, som er designet til horisontal transport af både 20″, 30″, 40″ og 45″ containere, blev leveret og idriftsat i slutningen af april 2017. De øvrige maskiner leveres successivt i løbet af sommeren og efteråret 2017.

Alle maskiner og udstyr er naturligvis udvalgt i tæt samarbejde med ledelse og personale hos ALC / Blue Water i Aarhus. Operational manager Bent Svit fra ALC i Aarhus udtaler: “ProTruck’s stærke, lokale service set-up og fleksibilitet var stærkt medvirkende til valget af leverandør.” Vi siger tak for tilliden og opdaterer løbende fra forårets nye leveringer til Blue Water i Aarhus.

Endnu et eksempel på den fleksibilitet og kundeorienterede tænkning, som kendetegner ProTruck A/S.