• Carer A80X 2

   CARER – A80X

   Carers A-serie af elektriske gaffeltrucks består af en række kvalitetsmaskiner, som alle er et fordelagtigt alternativ til gas- og dieseltrucks. A-serien består af nogle af de bedste maskiner i sin klasse, når det kommer til miljøvenlighed, lydløshed og driftsøkonomi. A80X har en kapacitet på 8 tons, hvilket gør den ideel til mindre løfteopgaver.

  • CARER – A80/900X

   Carers A-serie af elektriske gaffeltrucks består af en række kvalitetsmaskiner, som alle er et fordelagtigt alternativ til gas- og dieseltrucks. A-serien består af nogle af de bedste maskiner i sin klasse, når det kommer til miljøvenlighed, lydløshed og driftsøkonomi. A80-900X har en kapacitet på 8 tons, hvilket gør den ideel til mindre løfteopgaver.

  • Carer A100X

   CARER – A100X

   Carers A-serie af elektriske gaffeltrucks består af en række kvalitetsmaskiner, som alle er et fordelagtigt alternativ til gas- og dieseltrucks. A-serien består af nogle af de bedste maskiner i sin klasse, når det kommer til miljøvenlighed, lydløshed og driftsøkonomi. A100X har en kapacitet på 10 tons, hvilket gør den ideel til mellemtunge løfteopgaver.

  • Carer A120X 2

   CARER – A120X

   Carers A-serie af elektriske gaffeltrucks består af en række kvalitetsmaskiner, som alle er et fordelagtigt alternativ til gas- og dieseltrucks. A-serien består af nogle af de bedste maskiner i sin klasse, når det kommer til miljøvenlighed, lydløshed og driftsøkonomi. A100X har en kapacitet på 12 tons, hvilket gør den ideel til tungere løfteopgaver.

  • Carer A160X-200X 2

   CARER – A160X-200X

   Carers A-serie af elektriske gaffeltrucks består af en række kvalitetsmaskiner, som alle er et fordelagtigt alternativ til gas- og dieseltrucks. A-serien består af nogle af de bedste maskiner i sin klasse, når det kommer til miljøvenlighed, lydløshed og driftsøkonomi. A160-200X har en kapacitet op til 20 tons, hvilket gør den ideel til selv de tungeste løfteopgaver.

  • CARER – F60-90HD2

   Carers elektriske gaffeltruck, F 60-90 HD2, er designet til at i lange arbejdsintervaler ved høj ydeevne. Udover pålidelighed og lang batterilevetid tilbyder denne høj kapacitets gaffeltruck optimal komfort for føreren. F 60-90 HD2 har førerkabinen, du ikke vil ud af.

  • Carer F60-F90HD2 2

   CARER – F60-F90HD2 (containergående)

   Carers elektriske gaffeltruck, F60-90 HD2, er designet til at i lange arbejdsintervaler ved høj ydeevne. Kapaciteten op til 9 tons, et kompakt design og lange gafler gør F60-90 HD2 ideel til at håndtere og transportere containere.

  Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

  Shopping Cart

  Ingen varer i kurven.