Udtalelser

DLH

Global ansvarlighed

DLH A/S er en af de største, ældste og mest erfarne leverandører af pladeprodukter i Norden. DLH A/S leverer inden for pladeprodukter til træ- og møbelindustrien, samt et sortiment indenfor træ og komposit terrassebrædder til forhandlernettet til videresalg i Danmark.

DLH A/S er med henholdsvis forhandlersalg og industrisalg en af de største lagerførende grossister af træbaserede produkter i Danmark.

DLH A/S ejes af det norske selskab Treschow Fritzøe AS og det svenske selskab Ljunghold AB. Begge selskabers markedsledende position gør DLH A/S til et af Skandinaviens mest konkurrencedygtige virksomheder inden for import og distribution af træbaserede pladeprodukter.

Vi er stolte af at bidrage til DLH A/S videre vækst, og glæder os over det fortsatte værdifulde samarbejde.

DLH A/S
DLH A/S

Servicen i top

Fra ProTruck har vi pt fire Hyster J5.0XN med FLK-kabine og to Hyster J3.5XN begge på lejeaftale over 72 måneder. Truckene lever fuldt ud op til vores behov.

Vores J5.0 XN kører ude i læsse/aflæssehallen hvor de transporterer og håndterer hele bdt. Pladeprodukter. De mindre J3.5XN bruges primært i plukkeafdelingen, hvor én også anvendes til tømning af containere.

Vi er yderst tilfredse med ProTruck´s serviceniveau. Truckene lever fuldt ud op til vores behov. Vi har tilmed en serviceaftale på vores kontrakter, og vi kender de montører og teknikere, der kommer hos os – Det anser vi som en stor fordel! Vi har igennem årene opbygget et godt samarbejde med ProTruck, hvor tonen er ligefrem og servicen i top.

Læs hvad andre kunder siger ...

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.