Nyheder

Tungt læs, højt læs, bredt læs op til 150 tons totalvægt: Kom-bar-Do

ProTruck og søsterselskabet UnikTruck har - som et led i at blive Danmarks førende leverandør af heavy-duty gaffeltruck og container-truck - investeret i en helt ny Volvo FH16-750 sværlast trækker med 5 aksler
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

ProTruck og søsterselskabet UnikTruck har – som et led i at blive Danmarks førende leverandør af heavy-duty gaffeltruck og container-truck – investeret i en helt ny Volvo FH16-750 sværlast trækker med 5 aksler, som kobles til en helt fabriksny og specialbygget blokvogn.
Volvo FH16-750 trækkeren med 5 aksler er specialbygget hos Volvo i Göteborg og efterfølgende sværlast opbygget hos Popp i Nürnberg.
Endelig er der lavet finish på den hos ProTruck’s faste leverandør af lastbil opbygninger – Øgaard i Nørre Snede. Trækkeren kobles sammen med en skræddersyet Noteboom 4+2 blokvogn med inter-dolly, som er specialbygget til transport af sværlast gaffeltruck og container-maskiner.

Med denne nyeste investering kan ProTruck og UnikTruck selv håndtere leverancer med vogntogsvægte helt op til 150 ton – og dét vel at mærke uden at skulle bruge eksterne ressourcer, når vores kunder modtager Hyster truck.

Begge de nye vogntog er selvfølgelig sølvgrå og en finish i tråd med virksomhedens øvrige servicebiler og materiel.
Nærmere information følger naturligvis, når bilen udfører sin jomfrurejse efter ferietiden….men glæd jer til at se, når de flotte lastvognstog kommer ud at køre på vejene…

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.