Tilbehør

Alt, hvad du har brug for

Tilbehør og specialudstyr til alle områder af din virksomhed

Har du brug for, at din gaffeltruck skal kunne løse særlige opgaver – eller ønsker du at øge sikkerheden for dine medarbejdere? Så er du landet det rigtige sted. 

Hos ProTruck har vi en omfattende liste af sikkerheds- og specialløsninger – fra førerkabiner, Bluespot sikkerhedslys til specialaggregater. Vi udvikler og fremstille individuelle specialløsninger på vores værksted, der er tilpasset præcis til din virksomheds behov.

Har du brug for råd og vejledning, så kontakt os, og vi finder en løsning til din virksomhed.

Førerkabiner for ekstra sikkerhed

Alle Hyster modeller kan leveres med fine kabiner med varme ab fabrik. Til de mere krævende kunder og applikationer, hvor der er særlige krav til ergonomi, plads, støj og vibrationsniveau tilbyder vi vores FLK-kabine (se nedenfor) – en dansk udviklet og produceret kabine, som er udviklet af ProTruck i tæt samarbejde med FLK Cabin A/S i Toftlund.

Til maskiner som ikke er ”født” med kabine fra fabrik importerer, tilpasser og monterer vi en række kabiner til eftermontering – på både el, gas- og dieseltruck. Vi er selvfølgelig specialister i kabiner til både Hyster og alle andre gængse mærker.

Hvis du har en truck eller maskiner som du ønsker kabine og eventuelt varmeapparat monteret i, så tag kontakt til salgsafdelingen og hør, hvad vi kan tilbyde dig.

Umuligt?
Ikke hos os!

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.

Få mere at vide om TILBEHØR!