Service

Serviceaftale

Serviceaftale – så er du sikret!

Vi ved bedre end de fleste, at gaffeltruck og andet kørende materiel er forudsætningen for effektiv logistik og høj produktivitet hos vores kunder. Derfor har vi en serviceorganisation, der både dækker i Danmark og – gennem Hysters internationale forhandlernetværk – det meste af verden.

Vores serviceorganisation styres centralt fra vores to hovedafdelinger i Odder syd for Aarhus og Ringsted midt på Sjælland. Vi har alle faciliteterne og de mest moderne teknologier til at sikre, at vi skaber værdi for dig som kunde.

Der er ikke to virksomheder, der er ens. Netop dét er baggrunden for vores individuelle servicepakker. Det er din virksomheds individuelle behov og ønsker, der er vigtige, når en servicepakke sættes sammen.

Samarbejdsaftale med lovpligtigt sikkerhedseftersyn

Med ProTruck Samarbejdsaftale med lovpligtigt sikkerhedseftersyn kan du være sikker på, at din truckflåde altid opfylder de sikkerhedskrav, der er fastsat i lovgivningen og af kontrolmyndighederne i dit land.

Checkliste for Lovpligtigt Hovedeftersyn udfærdiges af vores serviceteknikere og sendes elektronisk som PDF fil på kundens e-mail.

Partneraftale med forebyggende serviceaftale

Med denne aftale passer vi din truckflåde forebyggende ud fra kørte timer og driftsforhold. Dermed minimeres reparationer og nedbrud. Aftalen giver dig en fast aftalt pris på service og lovpligtigt hovedeftersyn. Eneste meromkostninger er materialeforbrug.

Skal der udføres reparationer og lignende ud over serviceaftalen, faktureres dette efter det faktiske forbrug.

Partneraftale med fuld vedligeholdelse

Med denne aftale er det er vores ansvar, at alle truck fungerer, er driftssikre og vedligeholdt. Prisen er fast og dækker alt arbejde, kørsel og alle reservedele. Du kan således budgettere dine omkostninger til truckdriften ned i mindste detalje, og du får ingen overraskelser.

Fuld-Service garanterer den højeste grad af forebyggende vedligeholdelse – og dermed den bedst mulige effektivitet og tilgængelighed på din truckflåde.

- eller skriv til os:

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.