Nyheder

ProTruck og AGF løfter samarbejdet

Protruck er ny Guldpartner i AGF. På få år er ProTruck A/S med domicil i Odder næsten vokset hurtigere end en truck kan løfte..
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Protruck er ny Guldpartner i AGF!

På få år er Protruck næsten vokset hurtigere end en truck kan løfte. Nu løfter Protruck også sit engagement i AGF, hvor ProTruck A/S går fra at være såkaldt Sølvpartner, til nu at blive Guldpartner, der er det næsthøjeste sponsorniveau i AGF.
"Det kræver mod og hårdt arbejde at etablere sig i vores branche – ligesom det gør i fodbold, hvor AGF arbejder hårdt på at vende tilbage til toppen af dansk fodbold."
"Derfor er det en glæde for os, at kunne øge vores samarbejde – også fordi vi kan se, at et samarbejde med AGF indtil videre har en positiv effekt på vores forretning. Derfor er der for os god fornuft i nu at tage skridtet videre og gå op på en højere hylde, hvor vi kan få endnu mere glæde af de muligheder AGF tilbyder indenfor eksponering, netværk og oplevelser", siger Michael Laursen, der er CEO i ProTruck.

Grønnere maskiner

Det nye samarbejde mellem Protruck og AGF betyder også, at AGF bliver bedre kørende i Ceres Park & Arena.

Som et led i det nye samarbejde vil ProTruck således bidrage til en grønnere profil på de trucks, der bruges i driften af Ceres Park & Arena. Det først skridt til dette er leveringen af en ny moderne truck, der kører på el i modsætning til de konventionelle trucks, som kører på diesel.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.