Nye maskiner

Vi løfter i alle størrelser

Kvalitet giver arbejdsglæde

Hos ProTruck har vi udviklet en sjælden forretningsforståelse for en lang række brancher. Det gør os i stand til at hjælpe dig til at vælge den helt rigtige løsning, der matcher din virksomheds behov.

Vi forhandler udelukkende produkter af højeste kvalitet, der samtidig er højteknologiske og ergonomisk korrekte. Det giver dig en garanti for effektivitet, maksimal oppetid, minimale skader – og det øger arbejdsglæden hos dine medarbejdere.

Små, store og alt i mellem

Vi kan derfor tilbyde komplette helhedsløsninger af trucks og andet løfteudstyr. Det populære Hyster brand suppleres af andre stærke, internationale mærker som Carer, MOL, Combilift, Dulevo, Fimap og JLG.

Det brede udvalg af kvalitetsprodukter betyder, at vi altid har en maskine, der kan dække dit behov – lige fra pallehåndtering til effektiv transport af containere og svært gods op til flere hundrede tons.

Specialløsninger er en af vores spidskompetencer

I vores store smede- og maskinværksted, er vi i stand til at skræddersy komplette, kundespecifikke løsninger – fra mindre tilpasninger til gennemgribende ændringer af både konstruktion og opbygning. Intet er umuligt hos os.

Vores dygtige og fagligt kompetente team af medarbejdere er altid klar til at rådgive og hjælpe dig i mål med den helt rigtige  løsning.

Bliv kontaktet af
en maskinekspert!

Lej din nye maskine og
få maksimal fleksibilitet

Langtidsleje

Finansiel leasing

Serviceaftale

Korttidsleje - fra én dag til 24 mdr. Se her:

Topmoderne
Små
Nye
Store
 maskiner

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.