Nyheder

ProTruck leverer verdens største Hyster truck

ProTruck A/S har netop leveret en skræddersyet, special Hyster sværlast truck, som er 11 meter lang og 4,5 meter bred...
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

ProTruck A/S har netop afleveret en skræddersyet og special Hyster sværlast truck til NLMK Dansteel A/S i Frederiksværk (tidligere Det Danske Stålvalseværk).
Leverancen er den sidste i en serie på over 50 kørende enheder, som ProTruck i løbet af 2017 har leveret til NLMK Dansteel A/S.

Den nye jumbo truck har en kapacitet på 62 tons, er bygget med ekstra lang akselafstand og leveret med en specialbygget mono-mast for at sikre maksimal frisigt og robusthed.
Maskinen anvendes til tung håndtering af såkaldte stål slabs (rå blokke) samt forædlede, valsede emner.

Maskinen er udstyret i tæt samarbejde med ledelse og brugere på stålvalseværket, og der er lagt stor vægt på ergonomi og sikkerhed i konfiguration af maskinen. Blandt andet er maskinen udstyret med et nyt og banebrydende 360 graders kamera system, som på et display i kabinen konstant viser aktivitet 360 grader rundt om maskinen. For en maskine i denne dimension – 11 meter lang og 4,5 meter bred – giver dette stor tryghed og sikkerhed for brugeren.

Hyster trucken markeret samtidig et skifte fra gammel svensk teknologi til top-moderne Hyster teknologi. Motoren i den nye Hyster bruger således over 20% mindre brændstof end kundens tidligere maskine, ligesom emissioner er væsentligt lavere.

ProTruck A/S takker for tilliden og ønsker held og lykke med verdens største Hyster truck.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.