Nyheder

ProTruck leverer 46 tons reachstacker samt 16 tons gaffeltruck til Fredericia Shipping

ProTruck leverer 46 tons reachstacker samt 16 tons gaffeltruck til Fredericia Shipping ProTruck har netop gennemført leverance af en flåde af Hyster heavy-duty maskiner til
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

ProTruck leverer 46 tons reachstacker samt 16 tons gaffeltruck til Fredericia Shipping
ProTruck har netop gennemført leverance af en flåde af Hyster heavy-duty maskiner til Fredericia Shipping A/S, som er en markant logistik- og transportvirksomhed på Fredericia Havn.
Fredericia Shipping A/S blev stiftet i 1973 og er en solid familieejet virksomhed. Lige fra firmaets start har der været stor fokus på udvikling af virksomheden og dens services. Fredericia Shipping er i dag en betydelig logistik, agency og terminal operatør med hovedkvarter i Fredericia, midt i Danmark i krydset, hvor øst/vest- og nord/sydgående vej- og baneforbindelser krydser hinanden.
Sammen med søsterfirmaet, Schultz Shipping A/S, tilbyder Fredericia Shipping A/S logistik, agentur og terminalløsninger til det danske marked med egne kontorer i de fleste af Danmarks bedst placerede industrihavne, heriblandt Fredericia, Lindø/Odense, Kalundborg, Grenaa, Aalborg, København, Nakskov, Rødby, Nykøbing og Vordingborg.
I tillæg hertil opererer Fredericia Shipping egne kontorer i Malmø, Hamborg og Gdansk.
Virksomhedens hovedaktiviteter er opdelt i 4 hovedgrupper:

  • BULK-SHIPPING
  • STEEL
  • CONTAINER
  • LOGISTICS

Netop Fredericia Shipping’s fokus på rationel produktion og drift af virksomheden førte til aftalen med ProTruck omkring levering af en fabriksny flåde af heavy-duty maskiner. Hyster har som erklæret mål at være førende i såkaldt ”total cost of ownership” og netop denne produktegenskab var afgørende for Fredericia Shipping’s valg af ProTruck som leverandør af nye Hyster maskiner.
De nye Hyster maskiner blev leveret på ProTruck’s egne lastbiler og overdraget til kunden af vores egne chauffører. Specielt leveringen af den store Hyster RS46-36CH reachstacker på ProTruck’s nye 11-akslede sværlast vogntog vakte en del opmærksomhed på havnen.

Distriktschef Simon Fjord udtaler, at kombinationen af høj kvalitet, lave driftsomkostninger samt en effektiv 24-7-365 service aftale var blandt de afgørende årsager til, at ProTruck A/S fik håndslag på handelen. Aftalen er en såkaldt rental aftale, hvor maskiner, drift og service er dækket 100% via ProTruck A/S.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.