Leje

Vi har maskiner til det hele!

Til dig, der vil leje under 24 måneder - se det store udvalg her på siden

Vil du læse mere om de forskellige måder, du kan købe og leje en ny maskine? Læs mere her:

Når du vil leje ...

– kan vi altid finde den helt rigtige løsning til dit behov

Det kan være en ren jungle at finde rundt i forskellige leje- eller leasing modeller. Hos ProTruck gør vi det hele meget lettere for dig. Du kan nemlig frit vælge den løsning, der passer til din virksomhed. Og du kan leje i lige så kort eller lang tid, som du ønsker.

Vi tilbyder forskellige attraktive former for finansiering, der i kombination med en serviceaftale giver en masse fordele og mærkbar økonomisk råderum på bundlinjen.

Muligheder og konsekvenser ved de forskellige former for leasing og leje kan være svære at gennemskue. Tag os med på råd, så finder vi sammen den købs- og finansieringsmodel, der passer til netop dig og din virksomhed.

Og husk – du har altid mulighed for at ændre eller opgradere din lejeperiode, hvis behovet skulle ændre sig. Nedenfor kan du læse lidt om vores finansieringsmodeller, men bedst er det nu, hvis du kontakter én af vores dygtige medarbejdere, så du din helt personlige rådgivning i forhold til netop dine behov.

Det kan være en ren jungle at finde rundt i forskellige leje- eller leasing modeller. Hos ProTruck gør vi det hele meget letter for dig. Du kan nemlig frit vælge den løsning, der passer til din virksomhed. Og du kan leje i lige så kort eller lang tid, du ønsker. 

Vi tilbyder forskellige attraktive former for finansiering med eller uden serviceaftale – og som du altid kan ændre eller opgradere, hvis dit behov ændrer sig.

Læs om vores finansieringsmodeller – eller endnu bedre – kontakt én af vores dygtige medarbejdere og få personlig rådgivning. 

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.