Nyheder

ProTruck køber ny Volvo FH13 med 3-akslet blokvogn

ProTruck A/S har pr.1. juli 2016 købt og idriftsat en ny og større lastbil nr. 2 med en specialbygget 3-akslet maskintrailer. Valget faldt igen på en Volvo FH13 leveret gennem Volvo Århus
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

ProTruck A/S har pr.1. juli 2016 købt og idriftsat en ny og større lastbil nr. 2 med en specialbygget 3-akslet maskintrailer. Valget faldt igen på en Volvo FH13 leveret gennem Volvo Århus, denne gang en FH13-460 3-akslet trækker som kobles sammen med en skræddersyet tysk produceret 3-akslet maskintrailer med ultra-lav seng og overbygning på den forreste del af repos.
Både lastbil og sættevogn er ProTruck og UnikTruck branded med markant logo og navn, som du let genkender, når der leveres Hyster truck i hele landet.

Den nye ekvipage betjenes af salgschauffør Klaus Jakobsen, som servicerer kunder med store og små gaffeltruck i både ind- og udland. Investeringen markerer også en styrket satsning på at kunne reagere hurtigt og fleksibelt på kundernes ønsker, uanset om behovet er en lille eller meget stor gaffeltruck. Med dette vogntog kan ProTruck nu fleksibelt køre alt fra en 800 kilo stabler til en 25 ton gaffeltruck med en egenvægt på op til 32 ton – og dét helt uden brug af eksterne ressourcer. Det er ambitionen, at dette skal give endnu større fleksibilitet og hurtighed, når en kunde har behov for truck, materiel eller hurtig hjælp ved nedbrud.
Maskintraileren er bygget med 2 aktivt drejende og én fast aksel. Alle aksler er 11 ton Sauer aksler og sættevognen indregistreres med 2 sæt nummerplader. Ét sæt til brug som normal hurtigløber og ét andet sæt til brug som decideret blokvogn. Det første sæt anvendes ved almindelig daglig kørsel, og blokvognspladerne anvendes ved kørsel med store og tunge maskiner.
Sættevognen er i øvrigt kendetegnet ved at den er bygget helt specifikt efter ProTrucks egne ønsker og behov.
Ekvipagen er i lighed med virksomhedens øvrige lastbiler opbygget i tæt samarbejde med Volvo Århus og opbygger-specialisten Øgaard i Nørre Snede.
Vi glæder os til på denne måde yderligere at optimere vores service overfor vore kunder.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.