Nyheder

ProTruck får hæderen Børsen Gazelle 2017

ProTruck A/S fortsætter målrettet sin mission mod at blive en af markedets førende udbydere af gaffeltruck og beslægtet intern-transport materiel. Anstrengelserne har givet så markante resultater i aktivitet og omsætning, at virksomheden for andet år i træk modtager Børsens Gazellepris.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

En gazelle virksomhed vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller bruttoresultat samlet set i løbet af fire regnskabsår. Dette er det hårde basis krav for at kunne blive Gazelle virksomhed.

Gazelle virksomheder trodser dagligt udfordringer som lav vækst, demografisk modvind, flaskehalse som gør det svært at tiltrække kvalificeret arbejdskraft – og formår alligevel at skabe succes. De skaber nye arbejdspladser og fremdrift, og skaber værdi for deres ejere og for det lokalsamfund, som de er en del af.

Netop dét har ProTruck A/S igen kunnet leve op til.

Kåringen er en anerkendelse fra Børsen. Udvælgelsen er foretaget af Greens analyseinstitut og kriterierne er objektive og bygger på data fra Erhvervsstyrelsen.

Vi er stolte over at modtage anerkendelsen og har oplevet stor vækst de seneste år. Mange kunder har valgt Hyster gaffeltruck fra ProTruck A/S. Det er vi meget glade for og vi vil gøre alt for at leve op til kundernes store tillid.

Besøg os gerne på www.protruck.dk og se hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.