Nyheder

ProTruck etablerer nyt datterselskab i Norge

ProTruck etablerer nyt datterselskab i Norge Pr. 1. Maj 2015 er ProTruck Norge AS etableret som norsk importør og forhandler af Hyster gaffeltruck og services. ProTruck Norge AS er for 90% vedkommende ejet af ProTruck A/S i Danmark og for 10% vedkommende af den lokale direktør Torben Nielsen.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

ProTruck etablerer nyt datterselskab i Norge
Pr. 1. Maj 2015 er ProTruck Norge AS etableret som norsk importør og forhandler af Hyster gaffeltruck og services. ProTruck Norge AS er for 90% vedkommende ejet af ProTruck A/S i Danmark og for 10% vedkommende af den lokale direktør Torben Nielsen. Selskabet er etableret med en aktiekapital på 1 million norske kroner.
ProTruck A/S købte allerede sidste år en aktieandel i den tidligere Hyster forhandling i Norge, men det stod ret hurtig klart at det ville være hensigtsmæssigt at etablere et helt nyt og dedikeret selskab til opgaven. Etableringen af det nye import- og salgsselskab er sket i tæt samarbejde med Hyster Europe, og der er i samarbejde med Hyster udarbejdet en detaljeret udviklingsplan for selskabet dækkende de næste 3 driftsår.
ProTruck Norge AS har haft en flyvende start og har allerede de seneste uger taget ordre på 35 nye Hyster gaffeltruck samt hele to styk 46 ton reachstackere til containerhåndtering – til to forskellige terminaler i nærområdet.
Selskabet er netop flyttet ind i nye, rummelige lokaler i Hokksund udenfor Drammen. Det er ambitionen at dække nærområdet – d.v.s. truckmarkedet i en radius af ca. 300 kilometer rundt om Drammen – i eget regi med egne serviceteknikere. I øvrige dele af Norge vil der blive etableret forhandlersamarbejde med stærke, regionale forhandlere.

Hyster’s produkt palette er næsten helt dækkende fra 1 – 60 ton løftekapacitet. På de få områder hvor Hyster ikke er dækkende har ProTruck A/S etableret importaftaler med producenter af vigtige komplementære produkter. Det betyder blandt andet at vi snart, såvel i Danmark som i Norge, lancerer et helt nyt brand indenfor terminal-trækkere, som er et vigtigt supplement til sværlast truck og container-maskiner. Yderligere lancerer vi snart en serie af moderne eldrevne gaffeltruck med kapacitet fra 6 – 16 ton, som er et vigtigt supplement til Hysters serie af moderne eldrevne gaffeltruck fra 1,3 – 6 ton kapacitet.
Du kan læse mere om ProTruck’s produkter, services og aktiviteter i Norge på www.protruck.no.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.