Nyheder

ProTruck bygger nyt domicil på Sjælland

ProTruck A/S bygger nyt domicil, showroom og trucklager på 2400 m2... ProTruck A/S har igennem de seneste fem år retableret og opbygget Hyster
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

ProTruck A/S bygger nyt domicil, showroom og trucklager på 2400 m2…
ProTruck A/S har igennem de seneste fem år retableret og opbygget Hyster aktiviteterne på det danske truckmarked. Aktiviteterne er støt stigende, medarbejder antallet er nået op på 65 fuldtidsansatte og virksomheden afslutter snart sit femte regnskabsår med en omsætning på godt 150 millioner kroner.
Hovedaktiviteterne udgøres af salg, service, reparation og udlejning af Hyster gaffeltruck og andet kørende og løftende materiel til intern transport.
ProTruck A/S har hovedsæde centralt i Østjylland, midt imellem Aarhus og Horsens. I naturlig konsekvens af denne placering har meget af virksomhedens vækst i kunder og aktiviteter de første år foregået i Jylland.
Netop dette forhold ligger til grund for virksomhedens satsning på eget domicil på Sjælland. Knap halvdelen af de gaffeltruck- og lagertruck, som sælges på det danske marked, afsættes til kunder på Sjælland. ProTruck har derfor bevidst formuleret en vækststrategi for Sjælland, som nu understøttes af et eget domicil med alle de faciliteter, et moderne truckhus behøver.
Placeringen på Kærup Parkvej i Ringsted lige ud til motorvejen er bevidst valgt af hensyn til kunder og medarbejdere. Placeringen i Ringsted er optimal i forhold til varestrømmene fra hovedkontoret i Jylland, samt de aktiviteter vi har på Sjælland.
Bygningen bliver en mindre kopi af ProTruck’s ejendomme i Odder. Byggeriet foretages af KT Erhvervsbyg A/S i Give og opføres i sandwich beton elementer med TTS tagkonstruktion.
Bygningen bliver 25 meter bred, 66 meter lang og 10 meter høj. Den indeholder kontorer i to etager, foruden showroom, lager, værksted og vaskehal samt udendørs plads med flisebelægning.
Denne investering understreger yderligere ProTruck’s ønske om at være et professionelt one-stop-shop for gaffeltruck og intern transportmateriel – også på Sjælland, hvor vi vil komme endnu tættere på kunderne.
Investeringen markerer et langsigtet commitment både til Hyster, ProTruck medarbejderne og vores mange kunder. De nye faciliteter vil i høj grad skabe grundlaget for en langsigtet og stabil videreudvikling af virksomhedens aktiviteter øst for Storebælt.
Første spadestik er planlagt til starten af januar 2017 og nøglerne til det færdige byggeri forventes overdraget ultimo juni 2017.
Følg med i nyhederne på vores hjemmeside, når vi løbende opdaterer på byggeriet – vi glæder os til at vise jer, hvor flot det bliver….

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.