Brugte

Brugt, men godt

Vi har et bredt udvalg af brugte maskiner

Det er ikke alle virksomheder, der har behov for en fabriksny gaffeltruck til at løse de daglige arbejdsopgaver. Hos ProTruck har vi et bredt udvalg af gode, brugte trucks, der kan være den ideelle løsning til dig, der ønsker det rigtige materiel til en fornuftig pris.

På vores klargøringsværksted arbejdes der med detaljerede tjeklister, som sikrer høj ensartet kvalitet. Alle maskiner som klargøres til slutkunde, kommer igennem dette kvalitetstjek, Det betyder, at vi kan tilbyde dig en maskine, der matcher alle dine behov – uanset størrelse, model, fabrikat og drivmiddel.

Har du kun brug for en truck i en begrænset periode, eller ønsker du ikke at binde likviditet i en gaffeltruck, kan du overveje om det bedre kan betale sig at leje en truck på en fleksibel leje- eller leasing aftale. Hos ProTruck har vi flere finansieringsmuligheder, som du kan læse om her.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så kontakt gerne vores landsdækkende salgsafdeling. Vores dygtige og specialiserede medarbejdere står altid til rådighed til at hjælpe dig.

Kontakt mig venligst vedr. brugte maskiner

Mærke

Kategori

Mastetype

Drivmiddel

Kapacitet

-

Løftehøjde

-

Lastcenter

-

Årgang

-

El-palleløftevogn

El-stabler

Reachtruck

Ekspeditionstruck

Smalgangstruck

El-trækker

3-hjulet el-truck

4-hjulet el-truck

Gastruck

Dieseltruck

Terminaltraktor

Reachstacker

Containertruck

Roll-trailer

Elektrisk 4-vejs truck

Plukketruck

Øvrige

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.

;