Nyheder

ProTruck arrangerer fælles firma udflugt til Hysters fabrik i Nordirland

Udlandsrejse i stedet for julefrokost! Hele slutningen af 2013 blev anvendt til indflytning i firmaets nybyggede domicil. Det betød også at der ikke var tid til den årlige julefrokost.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Udlandsrejse i stedet for julefrokost!
Hele slutningen af  2013 blev anvendt til indflytning i firmaets nybyggede domicil. Det betød også at der ikke var tid til den årlige julefrokost. Virksomheden valgte derfor at alle ansatte i foråret 2014 skulle tilbydes en rejse til Hysters fabrik i Irland.
Derfor har hele ProTruck’s personale netop været på en fælles rejse til Hyster’s europæiske hovedfabrik i Craigavon, Nordirland. På denne fabrik produceres samtlige 1 – 5,5 ton gaffeltruck til de europæiske markeder i både elektrisk, gas- og diesel versioner. Fabrikkens kapacitet er på ca. 24000 enheder årligt.
Rejsen til Irland markerer 2½ års hårdt og intensivt arbejde med at genrejse det legendariske Hyster brand i Danmark.
Turen havde et markant fagligt indhold i form af fabriksvisning, produktgennemgang og et indblik i de fremtidsplaner som Hyster arbejder med. Samtidig var der reserveret tid til at opleve den irske kultur i form af sightseeing, besøg på Guiness bryggeriet og hyggeligt samvær i det legendariske Temple Bar område i Dublin.
En stor tak til hele personalet for at bidrage til en mindeværdig og på alle måder hyggelig tur.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.