Nyheder

ProTruck ansætter ny mekaniker på værkstedet i Odder

ProTruck ansætter ny mekaniker på værkstedet i Odder ProTruck A/S afslutter snart sit fjerde driftsår som Hyster importør i Danmark, og det sker med markant fremgang på alle fronter. Virksomheden dækker nu med 5 Distriktschefer og over 20 kørende Serviceteknikere hele Danmark indenfor salg og service. Markedsandelen er i 2015 stort set fordoblet i forhold til året før og vi forventer fortsat fremgang i 2016.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

ProTruck ansætter ny mekaniker på værkstedet i Odder
ProTruck A/S afslutter snart sit fjerde driftsår som Hyster importør i Danmark, og det sker med markant fremgang på alle fronter. Virksomheden dækker nu med 5 Distriktschefer og over 20 kørende Serviceteknikere hele Danmark indenfor salg og service. Markedsandelen er i 2015 stort set fordoblet i forhold til året før og vi forventer fortsat fremgang i 2016.

Derfor ansætter ProTruck A/S yderligere en truck mekaniker på værkstedet i Odder, som skal beskæftige sig med klargøring af nye gaffeltruck, tilpasninger af gaffeltruck og reparation og service på samme. Med denne ansættelse arbejder der 7 personer fast på værkstedet i Odder.
 Vi byder derfor velkommen til Lars Pank Simonsen som er 39 år gammel og bor i Tilst ved Århus Lars er startet i sit nye job hos ProTruck A/S den 12/10 2015.
Lars er oprindelig uddannet bilmekaniker ved Volkswagen i Viby og har efterfølgende hentet værdifuld erfaring som truck mekaniker både som mekaniker og kørende Servicetekniker i truckbranchen.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.